• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

17.03.2022

18:30

(FOTO) IMA LI ŠTA GLUPLJE OD CNN?! SRBIJA SE GRANIČI SA UKRAJINOM - OD NAS JE VEĆA SAMO RUSIJA! Ovako nešto mogu da urade samo idioti...

Printskrin/Tvitwer

Vesti

(FOTO) IMA LI ŠTA GLUPLJE OD CNN?! SRBIJA SE GRANIČI SA UKRAJINOM - OD NAS JE VEĆA SAMO RUSIJA! Ovako nešto mogu da urade samo idioti...

Podeli vest

Novinari Si-En-Ena napravili su pometnju na društvenim mrežama. Jedna od najvećih medijskih kuća napravila je skandal zbog čega su postali meta ismevanja na internetu.

Situacija u Ukrajini prati se iz časa u čas, a mediji se utrkuju ko će što brže i što bolje da plasira vest. Ipak, to nije opravdanje za CNN koji je sebi dozvolio stravičan gaf, zbog kojeg sada "gore" društvene mreže, prenosi B92.

Naime, neko je u toj medijskoj kući pomešao Mađarsku i Srbiju, te su emitovali mapu na kojoj je prikazano kako se naša zemlja graniči sa Ukrajinom.

Nakon što je fotografija završila na društvenim mrežama, krenuli su da se ređaju komentari.

- Pa to su Amerikanci... Šta ste očekivali - komentarisali su korisnici.

Drugi su se prisećali i ranijih gafova CNN, i kako su Ukrajince nazvali Irancima.

 

 

- Ma nije ih briga. Ovo je za američku publiku. Da li je ikoga briga? Da li iko zna? Koliko ljudi i primeti ovako nešto - pitao se drugi korisnik.

"RUSIJA JE SPREČILA IZBIJANJE TREĆEG SVETSKOG RATA" Specijalna operacija Rusa dovešće do poretka kakav svet nije video? Na kraju će Putin uspostaviti mir u Ukrajini!?

Najbolji primer za to koliko Ameri pojma nemaju šta se zaista dešava u Ukrajini, ali ih istovremeno mrzi i da nešto nauče, ipak nije CNN, već predsednik SAD Džozef Bajden. On je tokom tradicionalnog obraćanja u američkom Kongresu pobrkao Ukrajinu sa Iranom.

- Putin može opkoliti Kijev, ali nikada neće osvojiti srca i duše iranskog naroda - rekao predsednik SAD.

Ispade da američki predsednik Džo Bajden (79) ne zna sa kim Rusija trenutno ratuje, niti koga Sjedinjene Države u tom ratu podržavaju! 

NIJE PITANJE MOŽEMO LI, MORAMO! HOĆE LI SRPSKA I SRBIJA IZDRŽATI DOK RUSIJA NE POSTANE VELIKA I MOĆNA? Biće lakše već od novembra 2022!

Za Amerikancima ne zaostaju ni Britanci. Tako je britanska ministarka spoljnih poslova šokirala svet kada je Rostov i Voronjež  proglasila ukrajinskim gradovima i oblastima.

To je bilo baš zabavno šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu koji je, saznajemo, na sastanku iza zatvorenih vrata upitao Tras da li priznaje suverenitet Rusije nad oblastima Rostov i Voronjež na jugu zemlje, gde su koncentrisane ruske vojne jedinice.

ZELENA MAPA UKRAJINE LEDI KRV U ŽILAMA! Objavili su je Amerikanci i sada je jasno kakav strašan scenario nam se sprema! (FOTO)

Navodi se da je Liz Trus odgovorila da Velika Britanija nikada neće priznati te oblasti kao ruske, zbog čega je morao da je ispravi ambasador.

Kasnije je Liz Tras izjavila da je greškom mislila da Lavrov govori o ukrajinskim oblastima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera pravda

pre 2 godine

To su najmanje laži koje oni plasiraju njihovom retardiranom narodu koga uzgred zabole uvce za sve i svakoga i njima je svetinja dolar, za dolar može sve

Kiril

pre 2 godine

BAŠ Vas briga. Umesto, Srbiju i ostale Balkanse zemlje , BOMBARDOVAT ĆE POLJSKU. Hahahahaa.......

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Nista ni vi ne znate. Rusija bi lako mogla da se granici sa Srbijom .

Stojan

pre 2 godine

A sta vi to napisaste da se "mediji utrkuju ko će što brže i što bolje da plasira vest." Kakva besmislica. Media je utrkuje ko ce brze da laze u vezi sa Ukrainom kao sto su to cinili devedesetih o Balkanu i Srbiji. Lazi su jedino sto zapadna medija plasira, budite 100% uvereni u to. Nista drugo oni ne plasiraju.

xxdet

pre 2 godine

CNN je bre u pravu. Najveci smo posle Rusije. Srbija do Tokija.

Aleksandar

pre 1 godinu

Šta se to nas tiče ? Nama je najvažnije da je drug Doživotni spasio svet o d trećeg svetskog ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija