• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.S.

31.03.2022

23:54

MONSTRUOZNO SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U OKOLINI UBA! Trojica silovala ženu, pretili joj da će je baciti u bunar ako ih ne zadovolji

Novak Đurović/Informer

Vesti

MONSTRUOZNO SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U OKOLINI UBA! Trojica silovala ženu, pretili joj da će je baciti u bunar ako ih ne zadovolji

Podeli vest

Trojica Ubljana na silu odveli iz kafane 34-godišnju ženu, ugurali je u auto i odvezli do jedne kuće u selu Sovljak. Tamo su je prisilili da ih svu trojicu oralno zadovolji, preteći joj smrću

Trojica muškaraca iz Uba, S. G. (28), N. P. (30) i Ž. L. (33), uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i silovali 34-godišnju ženu iz jednog ubskog sela! Monstrumi su je naterali da ih svu trojicu oralno zadovolji na jednom imanju, preteći joj da će je baciti u bunar ako odbije.

Pozvali je za sto

Kako smo saznali od izvora bliskog istrazi, zlostavljana žena je prijavila policiji da su joj u utorak kasno uveče u jednoj pivnici u Ubu prišla trojica nepoznatih muškaraca i pozvali je da sedne sa njima za sto.

- Naivna žena je pristala i popila je piće s njima, ne sluteći šta smeraju. U jednom trenutku predložili su joj da krene sa njima, a pošto je odbila, uhvatili su je za ruke i odvukli do automobila, koji je vozio jedan od osumnjičenih - priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, trojica nasilnika su zatim preplašenu ženu odvezli do jedne kuće u selu Sovljak kod Uba.

- Muškarac koji je vozio automobil zatražio je od nje da ih svu trojicu oralno zadovolji. Nesrećna žena je to najpre odbila, a vozač joj je zatim, pod pretnjom, naredio da se skine gola, što je ona i učinila. Nakon toga joj je zapretio da će je ubaciti u bunar ukoliko bude odbila da ih sve oralno zadovolji. Nemajući kud, iz straha za sopstveni život, ona je to i uradila - kazao je naš izvor.

Kad su završili sa jezivim iživljavanjem, nasilnici su naredili izmučenoj ženi da se obuče, pa su je ubacili u auto i odvezli do jedne pumpe u Ubu.

- Tamo su je izbacili iz kola, ali su joj zapretili da će je ubiti ukoliko ih prijavi policiji. Ona je, ipak, u sredu rano ujutro otišla u policiju i sve ispričala o torturi. Inspektori su vrlo brzo identifikovali i uhapsili osumnjičene nasilnike. Protiv njih je podneta krivična prijava za silovanje i posle saslušanja im je određen pritvor do 30 dana - objasnio je naš izvor.

Bila na pregledima

U međuvremenu, izmučena žena je, posle davanja iskaza u policiji, zatražila lekarsku pomoć u ubskom Domu zdravlja, gde joj nisu konstatovane povrede po telu. Međutim, žalila se da je boli lice od maltretiranja i šamaranja i da je doživela strašan stres.


Žitelji Uba, koji poznaju trojicu uhapšenih, kažu da su u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Poznajem te mladiće godinama, nisu problematični, tako da mnogi koji ih poznaju ne mogu da veruju da su oteli i silovali ženu. Čekamo da se istraga završi i da se utvrde svi detalji - kazao nam je poznanik osumnjičenih.

Silovateljima preti do 15 godina robije

Prema Krivičnom zakonu naše zemlje, okrivljenima za krivično delo silovanje preti kazna od pet do 15 godina zatvora. Otežavajuće okolnosti u slučaju silovanja žene kod Uba jesu to što je u zlostavljanju učestvovalo više osoba i što je izvršeno na naročito svirep i ponižavajući način.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija