• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok&Novorusija

05.04.2022

19:36

RUSI, UZ VAS SMO, AMERI I ZAPAD NE SMEJU POBEDITI U UKRAJINI! U ovoj zemlji živi 250 miliona muslimana - IMAJU SAMO JEDNU PORUKU!

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

RUSI, UZ VAS SMO, AMERI I ZAPAD NE SMEJU POBEDITI U UKRAJINI! U ovoj zemlji živi 250 miliona muslimana - IMAJU SAMO JEDNU PORUKU!

Podeli vest

Postoji takva država - Indonezija. Četvrta na svijetu po broju stanovnika, posle Indije, Kine i SAD. U Indoneziji živi više od 270 miliona ljudi. Od njih 88% - muslimani, što Indoneziju čini zemljom sa najvećim brojem muslimana u svijetu. Indonežani pažljivo prate rusku specijalnu operaciju na teritoriji Ukrajine. I navijaju... za Ruse

Toliko, piše German Sadulejev, da je čak i SNN u Indoneziji prinuđen da na svojim kanalima prikazuje snimke o herojskim Čečenima-kadirovcima. Potpuno saosećanje sa Rusijom i Čečenima, i potpuno ignorisanje ukrajinskih i zapadnih medijskih manipulacija. Milioni pregleda, lajkova i ushićenih komentara!

A postoji još i TV kanal „Al Džazira". On je na arapskom jeziku i izveštava širom arapskog sveta. A to je vrlo, vrlo veliki svet, jer arapskim jezikom govore ne samo u Saudijskoj Arabiji, nego i u mnogim zemljama Severne Afrike i Bliskog Istoka. Na svom jutjub kanalu taj svearapski medij takođe objavljuje video snimke specijalne ruske operacije u Ukrajini. I takođe - sa strane ruske vojske, naročito o čečenskim jedinicima. Milioni pregleda, lajkova i ushićenih komentara! 

I ljudi pišu, na arapskom: Neka vam Alah pomogne, heroji! Čečenija i Rusija bore se na Alahovom putu! Neka vam Alah podari pobedu nad američkim satanistima! Putin i Kadirov štite nas od satanista! Braćo, osvetite se za muslimane ubijene u Iraku i Avganistanu! Mi se za vas molimo! Uništite Zelenskog i njegovu bandu! 

Reklo bi se da niko u muslimanskom svetu nije prihvatio priču o tome da je agresivna Rusija napala na nezavisnu Ukrajinu i pokušava da je okupira, dok se slobodoljubivi Ukrajinci herojski suprotstavljaju. Arapi i drugi muslimani zbog nečega misle da se Rusija u Ukrajini bori protiv Amerike i Evrope, protiv čitavog antiislamskog sveta, čiji su Ukrajinci obični uslužni servis. I veoma, veoma žele da Rusija konačno pobedi svu tu satanističku nečist.

A Ukrajina se toliko trudila da čitavoj planeti objasni: mi se borimo za evropske vrijednosti, za zapadnjački način života itd. A šta su te vrijednosti sa muslimanske tačke gledišta? „Šarli Ebdo" i skaredne karikature na temu proroka Muhameda. Ispostavlja se da se Ukrajina bori za gej-parade, protiv džamija i hidžaba, za mogućnost da se nekažnjeno vređaju Alah i njegov Prorok. Dalje Ukrajina kaže: mi strašno volimo Ameriku i veoma smo ponosni što je naš predsednik Jevrejin. To znači: bombardovati i ubijati Palestince i druge Arape. Sve je shvaćeno, pročitano sa usana: Ukrajina - to su nacisti, satanisti, neprijatelji Islama, i još cionisti.
 
A ko je s druge strane? S druge strane genijalni agitatori iz tima čečenskog lidera Kadirova pokazuju čitavom svijetu bradate muslimane koji pet puta dnevno obavljaju namaz, horski ponavljaju Alahu Akbar (i još: Ahmat - sila!) i bore se protiv šejtana. Moćne čečenske jedinice postrojavaju se na pozadini veličanstvenih džamija u Groznom ili neustrašivo ratuju u Marijupolju: kad posmatraš takav prizor duša počinje da treperi kao srebrna struna, čak i ako nisi ni Čečen ni musliman. 

Ramzan Kadirov, koji se pokazao kao neverovatno mudar i harizmatičan vođa, jasno i teološki besprekorno objašnjava (i njegova reč se prevodi na sve jezike): 1) U Rusiji je Islam pod punom zaštitom države, niko u Rusiji ne sme da se usudi na ismijavanje Proroka, jer bi bio kažnjen po strogim ruskim zakonima; zato je Rusija dom muslimana i muslimani su zato obavezni da štite Rusiju i da se bore za Rusiju; 2) Ukrajinom vladaju nacisti, homoseksualci i neprijatelji Alaha; 3) ja sam (kaže Ramzan) plakao od nemoći i očajanja kad sam gledao kako šejtani vrijeđaju našeg Proroka i našeg Svevišnjeg Alaha, i Alah mi je pružio priliku da se potpuno zakonito borim na njegovom putu i da kaznim njegove neprijatelje; 4) zato je učešće u ovoj specijalnoj operaciji na strani Rusije naš sveti rat! Ahmat - sila! Alahu Akbar!

Foto: Reuters/Fotoilustracija

Čečenske starešine i mule u potpunosti podržavaju Ramzanove ideje, a njihova saopštenja takođe se prevode na sve jezike.

Naravno, islamski teroristi Rusiju smatraju svojim neprijateljem, ali muslimanski mejnstrim voli Kadirova i voli Rusiju. Čak i sa avganistanskim talibanima, od kojih su, gubeći šlemove, navrat-nanos pobjegli američki vojnici, Rusija uspostavlja diplomatske odnose - rešenje nije baš jednostavno, ali je u trenutnoj situaciji logično. 

Kao što rekoh, muslimana je u svijetu mnogo. Oni ne žive samo u muslimanskim zemljama, nego svuda. Muslimanske zemlje kontrolišu mnogo nafte, gasa, dragocjenih ruda i drugih bogatstava. Čak i one koje su navodno američki „saveznici", potajno mrze Ameriku. Svi oni žele da Amerika negdje konačno izgubi. I svi razumiju da ni Evropa nema nikakav subjektivitet, a da ne govorimo o Ukrajini. Svi shvataju da je ovo sukob Amerike i Rusije.

Dakle, muslimanski svijet nas posmatra, drži za nas palčeve, moli sa za nas, želi našu pobjedu i spreman je da nam pomogne. Neophodno je samo pronaći pravilne forme uzajamnog dejstvovanja.

Naš Kadirov je u tom smislu veoma koristan. Njegova Čečenija koja blista raskošnim džamijama - to je naš izlog prema muslimanskom svijetu. A učešće Kadirova i njegovih boraca u specijalnoj ruskoj operaciji - to je bljesak i vrhunac planetarne agitatorske kampanje. Prateći prozapadne i proameričke kanale mi padamo u depresiju i mislimo da je „čitav svijet protiv nas". Ali bacite pogled na muslimanske kanale: tamo je Kadirov super star, Čečenci i ostali Rusi - heroji, Putin junak, a Amerikanci s evropejcima i njihovim ukrajinskim slugama - satanisti.

Sve je to, naravno, veoma uprošćeno. Ali takva je propaganda, tako ona funkcioniše.

Foto: Fotoilustracija

A osim muslimana postoji još i Latinska Amerika, gdje takođe ne vjeruju Vašingtonu. Postoji i Indija, koja tradicionalno sumnjiči anglosakse za prevaru. I postoji Kina, koja je sama za sebe, ali nikako nije za Ameriku.

Uglavnom, čitav nezapadni svijet, veći dio planete posmatra nas i navija za nas. Hajde, rođeni, ne posustajte! Tu, u Ukrajini, mi možemo slomiti kičmu američkoj hegemoniji, i onda će se sve dalje raspadati: i vlast dolara, i NATO, i svjetski imperijalizam, i kriptokolonijalizam. Mi se ne borimo protiv Ukrajine, čak ne ni za Ukrajinu, nego za čitav svijet, za njegovu budućnost. Hoćemo li svi imati „Šarli Ebdo" i Gvantanamo, ili će se roditi slobodni savezi naroda: evroazijskih, afričkih, američkih... svih onih koji poštuju tradiciju i kulturu, čuvaju svoj identitet i služe višim ciljevima, a ne hirovima reptiloidne elite i njenom kapitalu. 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u BLOGU UŽIVO na našem portalu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
karandjoloz21

pre 2 godine

Realno na ovo ni Elvedin Pezić ne bi pao

Duda

pre 2 godine

Svaka cast na ovako perfektnom clanku. Procitala sam ga u jednom dahu. Ovo je prava istina, svi mmi mozeo zajedno, ali moramo posstovasti jedni druge i nikadas nece biti problema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija