• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

14.04.2022

07:51

ZVANIČNO IZ MOSKVE: Upozoravamo SAD i NATO!

Reuters

Vesti

ZVANIČNO IZ MOSKVE: Upozoravamo SAD i NATO!

Podeli vest

Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov oglasio se u vezi slanja pomoći Ukrajini u vidu oružja

„Rusija će smatrati američka i NATO vozila koja prevoze oružje na ukrajinskoj teritoriji kao legitimne vojne mete“, rekao je zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov, kako prenosi Rojters.

Govoreći u intervjuu za rusku državnu novinsku agenciju Tas S, Rjabkov je rekao:

„Upozoravamo da ćemo transport oružja između SAD-a i NATO-a preko ukrajinske teritorije smatrati legitimnim vojnim metama. Poručujemo Amerikancima i ostalim zapadnjacima da će pokušaji usporavanja naše specijalne operacije, nanošenja maksimalne štete ruskim kontingentima i formacijama DPR i LPR (Narodne republike Donjeck i Luhansk) biti oštro suzbijeni“.

Američki predsednik Džo Bajden danas bi trebao da izda saopštenje o slanjeudodatne vojne pomoći Ukrajini u vrednosti od 750 miliona dolara.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

To su Rusi trebali da rade od samog starta! Amerikanci su počeli lagano, isprobavali, videli da može i sad idu dalje, isporučuju i teško naoružanje!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija