• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2022

16:21 >> 16:22

Ruski milijarder ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Obratio se Zapadu: "Nađite Putinu izlaz iz rata, da sačuva obraz"!

PrintScreen/Društvene mreže

Vesti

Ruski milijarder ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Obratio se Zapadu: "Nađite Putinu izlaz iz rata, da sačuva obraz"!

Podeli vest

Ruski milijarder Oleg Tinkov, čije je bogatstvo magazin Forbs 2021. godine procenio na 4,7 milijardi dolara, ponovo se oglasio protiv rata u Ukrajini

 On je na svom Instagram profilu napisao da ne poznaje nijednu osobu koja bi imala koristi od nje i nazvao je ludom.

- Umiru nevini ljudi i vojnici, generali koji su se probudili sa mamurlukom, shvatili su da imaju usranu vojsku. … Zvaničnici Kremlja su šokirani što ne samo oni, već i njihova deca, sada neće ići na Mediteran na leto. Biznismeni pokušavaju da spasu ostatak imovine -napisao je Tinkov.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oleg Tinkov (@olegtinkov)

 


Prema Tinkovu, Rusija je zaglibila u nepotizmu, servilnosti i servilnosti.

- A gde će biti dobra vojska ako je sve ostalo u zemlji sranje - napisao je. Prema njegovom mišljenju, 90 odsto stanovništva zemlje je protiv rata, a samo debili crtaju slovo Z u prilog tome. On je pozvao „kolektivni Zapad“ da da ruskom predsedniku Vladimiru Putinu „jasan izlaz iz situacije“ koji bi omogućio političaru da „sačuva obraz“ i zaustavi masakr.

- Molim vas, budite racionalniji i humaniji - napisao je biznismen.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vera

pre 2 godine

Ako neko pošalje vojsku u zemlju sa kojom graniči da tamo redom razara i ubija da bi deo te komšijske zemlje odvojio i pripojio sebi...e to ti je definicija fašizma

Raka Rakić

pre 2 godine

Zemlja mu ne valja, pa možda i ne valja kad je šljamu kao on dozvolila da je opljačka, uzmi mu sve novce pa nek ide gde mu je lepše. Ovi rusi kao ovi naši drugosrbijanci, ovde pljačkaju a tamo bi da troše. Zato je Amerika, Amerika a mi i rusi, pa, nešto sasvim drugo. Nismo vnago kao oni ali smo do nebesa glupi, kao qwrz.

Mapko

pre 2 godine

Vera, vidim da pripadas gradskoj Srbiji, koja nema pojima o realnoscu u Ukrajini i koja nam ovde prica nebulozne price. Ako nisi znala, Ukrajinski rezim je zabranio politicke partije za koje ruska populacija je glasala i za koje su imali predstavnike u parlamentu, ukrajinski rezim je takodje strpao iza resetaka poslanici te iste partije, neki od lideri su ubijeni. Na kraju zabranjene su tv-kanali na ruskom jezikom, a trenutno je zabranjen ruski jezik i manjinski jezici, partije opozicije su zabranjene. otkad je sproveden drzavni udar, preko 1000 rusa su ubijenih samo zbog toga sto su smatrani kao pro-rusi i to ne u Donbass-u, no u gradovima gde nema rata i gde su Rusi u vecini kao sto su Odessa, Harkov. A da ne pricam da je Kijevski rezim ubio preko 14 000 civila u Donbass-u, preko svoje vojne operacije i bombardovanjem civila. A u martu ove godine se spremila akcija po modelu "Oluja". Da ne pricam da su "nacisticki bataljoni i nacisticki politicki komesari" nacisto preuzeli kontrolu nad ukrajinskom vojskom, sto defakto znaci da je ukrajinska vojska neo-nacisticka vojska, sa metodama nacista. Vero drugi put kad te molim, malo manje nam serviraj te nacisticke zapadne propagande. Ne zelimo da slusamo te vase "ustaske-nacisticke" retorike.

deda Raša

pre 2 godine

Aaa, jesu li i njemu oduzeli JAHTE, BRODOVE i slično? Ako nisu, Rusija bi trebala to da mu učini, što pre. On je protiv Rusije.

Jovana

pre 2 godine

....samo "tajkunu" nemojte oduzimati imovinu. Kako će lenčariti na Karibima kada ne bude imao ništa?

SKANDAL

pre 2 godine

Gledam na hrvatskoj Tv kako pokazuju turističku atrakciju u Zagrebu pored Sabora, neku izmišljenu Kravat pukovniju sa kravatama ALI IMAJU SRPSKI POKLIČ: Za krst časni i slobodu zlatnu....KO JE TU LUD!

Srbo

pre 2 godine

Eeeeee Gospodo tajkuni, na vašu nesreću nije tako. Voleo bih da vas čujem, iduće godine u ovo vreme, kakv će vam priča biti.

Slobodan

pre 2 godine

Čovek nije zabrinut za razaranja i žrtve, on brine o 4,7.

Dusan

pre 2 godine

Ti si svoj obraz izgubio ovom objavom,odakle si samo uzeo tolike pare prodana duso?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija