• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.04.2022

08:25

MOSKVA JASNA - KRAJ RATA ZAVISI OD NATO! Ruska specijalna vojna operacija biće okončana kada...

Vesti

MOSKVA JASNA - KRAJ RATA ZAVISI OD NATO! Ruska specijalna vojna operacija biće okončana kada...

Podeli vest

Ruska specijalna vojna operacija biće okončana kada NATO prestane da koristi ukrajinsku teritoriju za pretnje Rusiji, izjavio je danas visoki zvaničnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova Aleksej Poliščuk

"Specijalna vojna operacija završiće se kada se ispune njeni ciljevi. Među njima su zaštita mirnog stanovništva Donbasa, demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine, kao i uklanjanje pretnji Rusiji koje dolaze s ukrajinske teritorije koju su zauzele zemlje članice NATO", rekao je Poliščuk, prenosi Tas s.

Dodao je da operacija "teče po planu" i da će "svi njeni ciljevi biti postignuti".

Poliščuk je ocenio i da bi pet stalnih članica Saveta bezbednosti UN mogle da budu osnova za države garante za bezbednost Ukraijne, o čemu se pored ostalog pregovara u razgovoru dve strane.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

UHAPŠEN GENERAL CRNOMORSKE FLOTE! Azovstalj snimljen dronom, Zelenski odbija odlazak u Moskvu kod Putina... (FOTO, VIDEO)
Planeta

UHAPŠEN GENERAL CRNOMORSKE FLOTE! Azovstalj snimljen dronom, Zelenski odbija odlazak u Moskvu kod Putina... (FOTO, VIDEO)

Čečenski lider Ramzan Kadirov saopštio je da će metalurški kombinat „Azovstalj“ u Marijupolju danas preći pod kontrolu ruske vojske. U međuvremenu, nastavljaju se žestoke borbe duž celog donbaskog fronta, između ostalog u predgrađu Harkova i Marijupolja. Grad Rubežno oko koga je dugo vođena borba je praktično „očišćen“ od ukrajinske vojske

21.04.2022

22:47 >> 14:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija