• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2022

08:59

KADIROV OTKRIO KAKVA DRAMA SE ODVIJA ISPOD AZOVSTALJA?! Objavio je snimak, militanti žele da razviju belu zastavu i izađu, ali, KOMANDA JE... (VIDEO)

Reuters

Vesti

KADIROV OTKRIO KAKVA DRAMA SE ODVIJA ISPOD AZOVSTALJA?! Objavio je snimak, militanti žele da razviju belu zastavu i izađu, ali, KOMANDA JE... (VIDEO)

Podeli vest

Lider ruske Republike Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da komandanti ukrajinskih nacionalističkih bataljona, koji su blokirani u čeličani "Azovstalj" u Mariupolju, ne dozvoljavaju pripadnicima tih bataljona da se predaju


Kadirov je na svom Telegram kanalu napisao da su tokom ispitivanja zarobljenika otkrivenoi detalji o krivičnim delima koje su počinili ukrajinski nacionalistički bataljoni, prenosi TAS S.

"Moj dragi brat Adam Delimhanov je nedavno obavio ispitivanje zarobljenog naciste, koji je prethodno bio na položaju duž Azovstalske ulice u gradu Mariupolju. Zatvorenik je otkrio zanimljive detalje kriminalnih aktivnosti militanata nacionalnih bataljona na teritoriji metalurškog kombinata Azovstalj. Prema rečima zatvorenika, većina vojnika zaključanih ispod debelih zidova želi da napusti ovu teritoriju sa belom zastavom u rukama. Ovu inicijativu sadašnja komanda nacionalnih bataljona kategorički odbija. Štaviše, postoje potvrđeni dokazi o ubijanju sopstvenih vojnika koji su izrazili želju da polože oružje", napisao ja Kadirov.
 

On je naglasio da je ruska strana više puta pružala mogućnost militantima da se predaju.

 

 

"Očigledno je da u njihovim krugovima vladaju banalne dezinformacije da naši vojnici granatiraju civile i nema govora o garantovanju bezbednosti ratnih zarobljenika, a situacija je upravo suprotna. Vreme je da ponovo razmisle i spasu svoje živote i živote svojih drugova. Podlost komandanata nacionalnih bataljona i licemerje kijevskih vlasti odavno su prešli sve postojeće granice. Ne čudimo se takvom ponašanju, jer su nemoralni i nepošteni ljudi sposobni za svaku gadost", napisao je Kadirov.

 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
raca

pre 1 godinu

Nemojte hrvate da pustate da idu kući mnogo je daleko umoriće se hodajući

Pera

pre 1 godinu

Kako bre ovaj sve zna i predvodi "licno" napade a nalazi se 25 km od borbene linije, a i njegovi cecenci sto se bore imaju nekako ciste uniforme za one koji se bore "u paklu". Uostalom i gradjani Mariopolja koji su izasli iz grada i ruski vojnici preko mobilnih telefona a i azovi u svojim kratkim javljanjima , svi govore da se cecenci ne bore nego samo rusi a cecenci pljackaju po gradu..... ovo ispade ko nekad kod nas, arkanovci su pljackali i "borili " se samo na TV Dnevniku a mi smo stvarno ginuli makljajuci se sa ustasama

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija