• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2022

09:39

"ŠTA JE S PUTINOM?!" SVET BRUJI O OVOM SNIMKU - svi gledaju u njegovu desnu ruku... (VIDEO)

Printskrin

Vesti

"ŠTA JE S PUTINOM?!" SVET BRUJI O OVOM SNIMKU - svi gledaju u njegovu desnu ruku... (VIDEO)

Podeli vest

Video snimak ruskog predsednika Vladimira Putina, koji se jednom rukom drži za sto tokom sastanka izazavo je pravu histeriju u zapadnim medijima, koji već od početka ruske vojne operacije u Ukrajini, spekulišu o njegovom "vidno narušeno zdravlju"


U retkom zajedničkom pojavljivanju uživo, šef Kremlja snimljen je kako razgovara se ministrom odbrane Sergejem Šojguom posle osvajanja Mariupolja.

Međutim, način na koji Putin sedi pokrenuo je dodatna pitanja u svetskim medijima u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, za koje neki posmatrači tvrde da se naglo pogoršalo od početka rata 24. februara. Ruski predsednik je tokom sastanka bio "pogrbljen u stolici i odbio je da pusti ugao stola, koji je držao desnom rukom".

"Šta se dešava s Putinom", "Ne izgleda dobro", "Obratite pažnju na desnu ruku...", samo su neki od komentara uz snimak objavljen na društvenim mrežama.

Šojgu, za koga se takođe spekulisalo da je imao infarkt, ali i da se ne slaže sa Putinom oko operacije u Ukrajini, pročitao je svoj kratak raport Putinu.

Anders Aslund, švedski ekonomista i bivši savetnik za Rusiju i Ukrajinu, rekao je da video snimci sastanka pokazuju da su oba Rusa "depresivna i naizgled lošeg zdravlja".

 

 

- Šojgu mora da pročita svoje komentare Putinu i nerazgovetan je, što sugeriše da su glasine o njegovom srčanom udaru verovatne. Loše sedi. Loše se drži - kaže Aslund.

Zapadni medji, među kojima prednjače američki i britanski tabloidi, sugerišu da se Putinovo zdravstveno stanje pogoršalo poslednjih mesec dana, da su mu lice i vrat izrazito naduti. nagađa se čak i da se možda podvrgava lečenju steroidima, a bilo je i izveštaja da su ga lekari za rak posetili najmanje 35 puta.

Drugi su Putinov lošiji izgled pripisali njegovim vojnim neuspesima u Ukrajini, pošto nije uspeo da zauzme glavni grad Kijev u roku od nekoliko dana, kako je predviđeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boss

pre 2 godine

A sta je? Ne vidi se nista. Drzi covek rukom sto. To ovi sa zapada kao nesto "bi voleli" da mu je nesto. Zdrav bre covek ko dren, prav inteligentan. Trebalo bi pitati sta je sa bajdenom. Ne znam zasto nasi novinari preuzimaju takav vid vesti zapadnih novinara, koji uopste nisu dobronamerni.

Cika Sale

pre 2 godine

Vaske zapadnjacke pedofilske samo znaju drugome da misle zlo zlo ce ih na kraju i strefiti dajboze AMIIIINN.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17