• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2022

20:51

(ŠOK VIDEO) KOMANDANT UKRAJINSKIH MARINACA SE OBRAĆA ERDOGANU! Dramatičan snimak iz Azovstalja, major Volina moli turskog predsednika...

Printskrin Haberturk tv

Vesti

(ŠOK VIDEO) KOMANDANT UKRAJINSKIH MARINACA SE OBRAĆA ERDOGANU! Dramatičan snimak iz Azovstalja, major Volina moli turskog predsednika...

Podeli vest

Komandant ukrajinske 36. brigade marinaca Sergej Volina, koji je blokiran u fabrici Azovstalj u Mariupolju, obratio za pomoć se turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu, a snimak njegovog apela objavila je televizija Haberturk, prenosi Ukrajinska pravda

„Poštovani predsedniče Redžep Tajip Erdogane, obraća vam se major Korpusa marinaca Sergej Volina. Nalazim se sa pripadnicima 36. brigade marinaca, koja je u garnizonu Mariupolj i koja se bori u okruženju već 65 dana. Kod nas je 600 vojnika koji imaju rane različitog stepena i kojima je potrebna pomoć. Sa nama su civili koji su povređeni i kojima je takođe potrebna vaša pomoć. Sa nama su u objektu stotine civila i desetine dece. Najmlađe ima četiri meseca.

Sada molim turski narod, uvaženi gospodine predsedniče, da primeni proceduru izvlačenja na nas, da učini sve da marijupoljski garnizon odvede u Tursku, da nas praktično izvede iz Azovstalja uz bezbednosne garancije turske strane. Računamo na vašu pomoć“, rekao je Sergej Volina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PETAR

pre 1 godinu

MOLI PUTINA DA TE SPASI U SIBIRU...BRIGA ERDOGANA ZA OVOG I NJEGOVIH BANDITA,ON CE SE ZAMERITI SA PUTINOM I DOVESTI I ONAKO U PROBLEMIMA U SAMOJ TURSKOJ DA STVORI JOS VECE PROBLEME

Bg Dex 1970

pre 1 godinu

Delimično se slažem sa tobom što se tiče direktnog uplitanja Turske kako se ne bi zamerila Putinu. Erdogan je veoma mudro izbegao uplitanje njegove zemlje tako što je odmah na početku samih sukoba ponudio Tursku kao posrednik u pregovorima između Rusije i Ukrajine. Ukrajinci na sve moguće načine pokušavaju da sebe prikažu kao mučenike i tako pridobiju opšte simpatije i sažaljenje. Za sada im to uspeva u prozapadnim zemljama uz pomoć jake multimedijske propagande iz Amerike i V. Britanije, koja je decenijama unazad rusofobna i antikomunistička. Tu je i Holivud koji je i te kako uticajan u sklopu tih multimedijakih propaganda. Ovaj snimak spada u jedan od, do sada, najboljih takve vrste, jer kako je uopšte bilo moguće da se takav snimak uopšte postavi na Tviteru ili bilo kojoj društvenoj platformi imajući u vidu da se taj lik nalazi sa svojim saborcima i svim pomenutim civilima pod ruskom opsadom. Ovo je glumatanje sa potpuno druge lokacije koja je "slobodna". Živela Srbija!

ratko

pre 1 godinu

za vas naciste nema izlaska iz pacovskih kanala

dera

pre 1 godinu

Za koga si ratovao neka te taj vadi iz čabra , šta se ti žališ Erdoganu , ili hoćeš da Rusi pomisle kako Erdogan ima umešane prste pa da krene zakaćaljka , jeftin si ali pokvaren ko kvaran zub. Nego belu krpu u ruke pa napolje , bolje robija nego dva metra bez geometra .

Peca

pre 1 godinu

Poljubi krst I molise da te Cecenci ne uhvate zivog,,,, Oni placaju velike pare za tvoju glavu.

goran

pre 1 godinu

Pazi marinac? on je komandant ( azova ) nacisticka vojna formacija. veze nema sa sa regularnom Ukrajinskom vojskom.

Milan

pre 1 godinu

Овај је баш волина. Па зар мисли да ће Ердоган да квари односе са Путином због њега и његове банде.

Spasko

pre 1 godinu

a kad je taj isti ukrajinske armije komandant zapalio zgradu i 200 zivih ukrajinskih gradjana ruske nacionalnosti u njoj , zasto njihove glasove niko nije poslusao i zasto njima nije omoguceno da se obrate javnosti . I zasto naprimer britanska monarhisticka nacisticka rimskoimperijalna diktatura ne omoguci uhapsenom nevinom novinaru Dzulijanu Asanzu da se obrati javnosti ?

srbinbre

pre 1 godinu

pa pustite civile da idu slepci jedni... vi ratujte do sutra. MOLIMO VAS IMAMO DECU OVDE IZVUCITE NAS. sto ne kazes izvucite njih. bem ti zivot.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija