• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

01.05.2022

18:49

TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO! Putin će smanjiti NATO, a Poljska, Češka i Slovenija više neće biti članovi! Najgora su, ipak, predviđanja za Nemačku!

AP/Tanjug

Vesti

TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO! Putin će smanjiti NATO, a Poljska, Češka i Slovenija više neće biti članovi! Najgora su, ipak, predviđanja za Nemačku!

Podeli vest

Ukrajinski ambasador u Nemačkoj Andrij Melnik dao je veliki intervju nemačkom Bildu

"Svetlo je nestalo. Šetnja i uživanje na suncu izgledaju neprikladno. Ima života pre i posle 24. februara", rekao je na početku.

"Moraš umeti da se smeješ, inače ćeš poludeti. Ali meni je, kao i svima u Ukrajini, veoma teško. Proveo sam mnoge neprospavane noći razmišljajući o strašnim ratnim zločinima koje Rusi čine u mojoj domovini", kaže Andrij Melnik.

Upitan o eskalaciji sukoba, on je rekao da je treći svetski rat već počeo.

"Treći svetski rat je već počeo. Putinov napad na Ukrajinu pogađa sve. I Nemačku, mada još ne vojno. Trebalo bi svima da bude jasno: Putin želi imperijalistički svetski poredak sa smanjenim NATO-om, alijansa čiji su Poljska, Češka i Slovenija više ne bi bili članovi“, rekao je on.

"Strah da će Nemačka postati strana u ratu je potpuna besmislica. Za Putina je Nemačka već strana u ovom ratu. Pobeda Rusije u Ukrajini bila bi najgora stvar koja bi mogla da se desi Nemačkoj", rekao je on.

Što se tiče naoružanja, rekao je da su tenkovi koje je poslala Nemačka stari 40 godina.

„Da bismo pobedili Rusiju, potrebno nam je moderno nemačko oružje“, rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boban

pre 1 godinu

moze Putin da sanja sta god hoce, ni u Ukrajini nece pobediti, a ne sire..

Zagor

pre 1 godinu

Rusi da kojim slučajem nemaju atomsko naoruzanje,Slovenija da ih danas napadne pregazila bi ih!!! Ne lupajte o NATO-u!!!Pravite cirkus kolorado :)

Srecko

pre 1 godinu

Treci svetski rat je poceo 1999 god kad ste napali Srbiju.

Penzionerj

pre 1 godinu

Samo ti sanjaj. Rusija menja Svet na pravednije i bolje.

Cirkusant

pre 1 godinu

Melnik: "Putin želi imperijalistički svetski poredak sa smanjenim NATO-om" Da li je ovaj čovek normalan i daa li on stvarno misli to što bulazni? Kuka što mu Nemci poslali tenkove stare 40 godina? Pa neće valjda da mu daju nove ispod čekića a sebi da zadrže staro gvožđe? Treba i oni nešto da ušićare na gluposti rukovodstva Ukrajine. Koje su ti Ukrajinci budale, oni stvarno ne vide da njihov glavni savetodaac Amerika debelo profitira i gura ih u potpunu propast da bi oni zaradili što više na oružju? Pomagaće im Amerika i EU do zadnjeg Ukrajinca a onda će Ukrajinu da podele Rusija, Poljska, Slovačka, Mađarska i Rumunija a Ukrajinci će biti nacionalna manjina u 5 država. Hteli su da budu sila a postaće čergari bez kuće i zemlje.

pera rogonja

pre 1 godinu

citava ujdurma je oko nemacke.Ratuje ukraina mkao zrtveno jagnje amerike i rat ce da izgubi.Amerika preuzima gas od Rusije da bi totalno unistili ekonomiju nemacke.Merkelova je to znala i nije nasela na igru amerike.A Solc je los politicar i igra po nalogu amerike.Zato Solc zov e Vucica koji analizira i predvidjaoteze velikih sila.O tome ce jednog dana da napise knjigu.Bice velikih igara.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija