• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/agencije

04.05.2022

22:45 >> 15:39

Granatiran železnički objekat u Dnjepru! "Akcije Rusije u Ukrajini legitimne, akcije Ukrajine u Donbasu NE!"  (FOTO, VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

Granatiran železnički objekat u Dnjepru! "Akcije Rusije u Ukrajini legitimne, akcije Ukrajine u Donbasu NE!" (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Čečenski lider Ramzan Kadirov saopštio je da luganski i čečenski vojnici vode veliku ofanzivu po celoj liniji fronta u Luganskoj Narodnoj Republici. Ruske rakete su uništile most koji spaja Odesku oblast sa Moldavijom i vojni aerodrom pored Odese. Snage Rusije i DNR počele su da uništavaju vatrene pozicije ukrajinskih nacionalista u Azovstalju

23.00 - Krim produžio žuti nivo od teroristicke pretnje u 7 oblasti

Krim je produžio žuti nivo opasnosti od terorističke pretnje u sedam oblasti u regionu, saopštilo je danas regionalno Ministarstvo za informisanje, pozivajući se na regionalnu komisiju za borbu protiv terorizma.
Žuti nivo opasnosti od terorizma produžen je u sedam oblasti Krima, navodi se u saopštenju Ministarstva, preneo je TAS S.
Situacija na Krimu je trenutno mirna, potpuno je pod kontrolom vlade i agencija za sprovođenje zakona, navodi se u saopštenju.
Vlada Krima uvela je visok (žuti) nivo od terorističke pretnje od 20.00 časova 11. aprila u gradovima Armjansk, DŽankoj, Kerč, Krasnoperekopsk i DŽankojski, kao i u okruzima Krasnoperekopski i Lenjinski.

22.45 - Regioni u Ukrajini u kojima su se oglasile sirene za vazdušnu opasnost

 

 

22.40 - Zaharova: Akcije RUS u UKR legitimne, akcije UKR u Donbasu ne

Ruske akcije u okviru specijalne vojne operacije u Ukrajini legitimne su za razliku od ''genocida koji je Kijev izvršio u Donbasu'', izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Akcije Rusije u Čečeniji, Južnoj Osetiji i sada u Ukrajini su potpuno legitimne, dok su akcije kijevskih vlasti, koje su pokrenule genocid i istrebljenje svega ruskog u svojoj zemlji, nelegitimne, protivustavne i nemoralne", rekla je ona u intervjuu za španski A-Be-Se, koji je objavljen na sajtu ruskog Ministarstva spoljnih poslova, preneo je TAS S.

Zaharova je napomenula da je Rusija redovno skretala pažnju zapadnim dražvama na genocid prema narodu na jugoistoku Ukrajine, koji je, kako je dodala, odbijao da prihvati i podrži ishod antiustavnog državnog udara 2014. godine, protivio se masovnom kršenju prava ljudi koji govore ruski, bio protiv politike nasilne ukrainizacije, zatiranja ruske kulture i prekrajanja istorije koja je trajala svih ovih godina.

''Ali niko nije želeo da nas sluša'', istakla je ona.

"U slučaju da Finska i Švedska uđu u alijansu, one će se pretvoriti u prostor za konfrontaciju severnoatlantskog bloka sa Rusijom, uz sve posledice koje će nastati, uključujući i naše proverene dobrosusedske odnose. Da li je to ono što narodi Švedske i Finske traže?", upitala je Zaharova.

22.30 - Nikolajev

 

 

21.21 - Humanitarni koridori iz Azovstalja 5,6. i 7. maja

Ruska vojska je saopštila danas da će otvoriti humanitarne koridore iz čeličane Azovstalj u opkoljenom lučkom gradu Marijupolju 5, 6. i 7. maja kako bi omogućila civilima da napuste taj objekat.
U onlajn objavi, vojska je navela da će koridori biti otvoreni svakoga dana od 8 do 18 časova po moskovskom vremenu, preneo je Rojters.
Tokom ovog perioda ruske snage će prekinuti svaku vojnu aktivnost i povući jedinice na bezbednu udaljenost, navodi se u saopštenju.

20.35 - Ruska vojska: Uništene četiri američke baterije

Portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov danas je rekao da su ruske visokoprecizne rakete uništile četiri artiljerijske baterije američke proizvodnje i jedan protivbaterijski radar.

"Visokoprecizne rakete Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije tokom proteklog dana uništile su četiri artiljerijske baterije na vatrenim položajima”, istakao je Konašenkov, prenosi Tas s.

On je dodao da su neutralisana i tri skladišta municije u rejonima Mirne doline, Bahmutskaja i Taškovka, 20 mesta za montažu osoblja i opreme, kao i protivbaterijski radar američke proizvodnje u rejonu naselja Popasnaja.

20.00 - Granatiran železnički objekat u Dnjepru

U Dnjepru su udarili u železnički objekat, saopštio je Aleksandar Kamišin, predsednik odbora UZ Među železničarima nije bilo povređenih.

 

 

19.39 - Ukrajina: Ruske snage ušle na teritoriju Azovstalja

Ruske snage ušle su na teritoriju čeličane Azostalj, saopštio je ukrajinski zvaničnik.
On je dodao da je Ukrajina i dalje u kontaktu sa ukrajinskim snagama koje brane Azovstalj, preneo je Rojters.

19.15 - Povratak Krima Rusiji i nezavisnost DNR i LNR su utvrđene teritorijalne realnosti koje Kijev i druge zemlje treba da priznaju, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

17.41 - Vazdušni alarm u oblastima Lugansk, Harkov i okrug Kramatorsk

 

 

17.00 - Bajden:Razgovaraću sa liderima G7 o dodatnim sankcijama

Američki predsednik Džozef Bajden danas je izjavio da će razgovarati sa ostalim liderima grupe G7 o potencijalnim dodatnim sankcijama protiv Rusije zbog rata u Ukrajini.

"Mi smo uvek otvoreni za dodante sankcije", rekao je Bajden novinarima, prenosi Rojters.

"Ja ću razgovarati sa članicama G7 ove nedelje o tome šta ćemo ili nećemo preduzeti", kazao je američki predsednik.

16.25 - Snimak napada na fabriku Azovstalj

 

 

15.35 - I Češka će tražiti izuzeće od embarga EU na rusku naftu

Češka će tražiti period izuzeća od predloženog embarga Evropske unije na rusku naftu i tako dobiti vreme da poveća kapacitete naftovoda, najavio je danas premijer te zemlje Petr Fijala.

"Pokušavamo da dobijemo odlaganje za dve, možda tri godine", rekao je Fijala, a prenosi Rojters.

On je naglasio da je Češka spremna da podrži odluku o uvođenju sankcija Rusiji, koje uključuju naftu, s obrzirom na to da će, kako je naveo, postojati određeni period odlaganja dok se ne povećaju kapaciteti naftovoda, koji mogu da isporučuju naftu Češkoj.

13.45 - Gradonačelnik izgubio kontakt sa vojnicima

Gradonačelnik Mariupolja Vadim Bojčenko rekao je da je izgubio kontakt s ukrajinskim vojnicima unutar čeličane te da su se tamo nastavile teške borbe.

Područje je poslednje uporište ukrajinskih obrambenih snaga u regiji, sa oko 200 civila za koje se smatra da su još uvek skriveni u podzemnim bunkerima.


15.44 - Bombardovanje čeličane Azovstalj

 

 

15.34 - Snažna eksplozija u Nikolajevu

 

 

14.50 - Rusija zaplenila imovinu Gugla

Arbitražni sud Moskve zaplenio je novac i imovinu kompanije Gugl u vrednosti od 500 miliona rubalja (skoro 7 miliona evra) kao privremenu meru u okviru tužbe televizijske kompanije NTV za vraćanje pristupa svom nalogu na Jutjubu, navodi se u sudskim dokumentima

14.43 - Objavljen video snimak rada samohodnih topova „Malka“

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak rada samohodnih topova „Malka“ tokom specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini

14.42 - London zabranio izvoz uslužnih sektora u Rusiju

 Velika Britanija zabranila je danas izvoz svih uslužnih sektora u Rusiju i stavila na listu sankcija 63 osobe i organizacije, uključujući medijske kompanije i poznate ličnosti koje London optužuje za širenje dezinformacija, javlja Rojters.

Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras ocenila je da će se onemogućavanjem Moskvi da pristupi britanskim uslugama izvršiti veći pritisak na Kremlj i da će na kraju to pomoći da se osigura neuspeh Putina u Ukrajini.

"Poslovanje sa Putinovim režimom je moralni bankrot i pomaže u finansiranju ratne mašine, koja uzrukuje neopisivu patnju širom Ukrajine", rekla je Tras. Evropska unija danas je predstavila šesti paket sankcija Rusija, kojima se uvodi embargo na uvoz ruske nafte.

14.17 - Australija: Sankcije za 110 zvaničnika Rusije, LNR i DNR

Zbog situacije u Ukrajini vlada Australije uvela je ciljane ekonomske sankcije protiv 110 državljana Rusije, Luganjske i Donjecke Narodne Republike (LNR i DNR), potvrdila je danas ministar spoljnih poslova Australije Mariz Pejn.

Ona je precizirala da nove liste sankcija uključuju 34 visoka zvaničnika u ukrajinskim regionima Donjeck i Lugansk, iz tzv. narodnog veća Narodne Republike Donjeck i narodnog veća Narodne Republike Lugansk, preneo je TAS S.

"Ovi pojedinci su narušili suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine kroz preuzimanje vlasti nad ukrajinskim oblastima, bez odobrenja ukrajinske vlade", rekla je Pejnova i istakla da je pod sankcijama i 76 pripadnika ruske Dume koji su glasali za rezoluciju da se predsednik Putin pozove da prizna Donjeck i Lugansk kao nezavisne države.

13.12 - Peskov: Zapad će platiti veliku cenu za antiruske sankcije

Portparol Kremlja Dmitroj Peskov izjavio je danas da građani zapadnih zemalja već plaćaju veliku cenu zbog antiruskih sankcija koje su uvele njihove države i upozorio da će ta cena rasti svakom danom. Prema njegovim rečima, Kremlj priprema odgovor na šesti paket sankcija EU.

„Razmatramo razne opcije. Ako govorimo o oblasti sankcija uopšte, ovo je oružje sa dve oštrice, Amerikanci, Evropljani i druge zemlje pokušavaju da nam nanese štetu i oni moraju da plate veliku cenu“, rekao je Peskov.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen iznela je danas u Evropskom parlamentu detalje o šestom paketu sankcija protiv Rusije, koje pored ostalog podrazumevaju postepeno okončanje snabdevanja ruskom sirovom naftom u roku od šest meseci i uvoza rafinisanih proizvoda do kraja godine".

12.58 - Moldavija se priprema za moguće vanredne situacije

Uprkos provokacijama proruskih separatista poslednjih dana Moldavija ne vidi neposrednu pretnju od prelivanja nemira iz Ukrajine, ali pravi planove za vanredne situacije i pesimistične scenarije, izjavila je danas predsednica te zemlje Maja Sandu.

Prošlonedeljne optužbe koje su na račun Kijeva uputili proruski separatisti iz samoproglašene Pridnjestrovske Moldavske Republike, a u kojima se tvrdi da su ukrajinske snage odgovorne za brojne napade i eksplozije izazvale su strahovanje da bi i Moldavija mogla biti uvučena u ukrajinski sukob, prenosi Rojters.

Sandu i njena prozapadna vlada okrivili su za ove incidente "ratnohuškačke separatističke frakcije" u otcepljenom Pridnjestrovlju. Predsedniva Moldavije je osudila i komentar jednog ruskog generala koji je rekao da je jedan od ratnih ciljeva Moskve zauzimanje ukrajinske teritorije i povezivanje sa separatistima u Moldaviji.

Kijev je ranije optužio Moskvu da pokušava da uvuče Moldaviju u rat, a Kremlj je izrazio zabrinutost zbog situacije u separatističkom regionu Moldavije u kojem je Rusija nakon kolapsa ŠSR stacionirala stotine svojih vojnika.

11.36 - Šojgu: Ruska vojska kontroliše Marijupolj

Ruska vojska kontroliše Mariupolj, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Šojgu je rekao da se uspostavlja miran život na teritorijama samoproglašenih Luganske i Donjecke narodne republike (LNR/DNR) i Ukrajine koje su pod kontrolom ruskih snaga.

11.00 - DNR: Evakuisano jos 517 ljudi iz Marijupolja

Iz Marijupolja je tokom prethodnog dana evakuisano 517 ljudi, među kojima i 61 dete, saopštio je danas Teritorijalni štab samoproglašene Donjecke narodne republike (DNR).

"U prethodna 24 sata, jutros do 8.00, evakuisano je 517 ljudi, među kojima je i 61 dete. Oni su prebačeni iz Marijupolja u Bezimenoje u okrugu Novazovsk i tamo su dobili pomoć od ministarstva za hitna pitanja DNR", naveo je štab na Telegram kanalu, prenosi TAS S. Prema podacima Štaba od 5. marta do danas evakuisane su 27.282 osobe iz Marijupolja u Bezimenoje.
 

10.17 - Rusija zabranila ulazak premejeru i ministrima Japana

Rusija je danas zabranila ulazak u zemlju premijeru Japana Fumiu Kišidi, kao i ministrima spoljnih poslova, odbrane, finansija i pravosuđa.

Sankcionisana su ukupno 63 državljanina Japana, a spisak je objavljen na sajtu ruskog Ministarstva spoljnih polsova. Moskva ocenjuje da je aministracija Kiside pokrenula neviđenu antirusku kampanju i da dozvoljava neprihvatljivu retoriku protiv Rusije, uključujući, kako se navodi, klevete i direktne pretnje. Japan se pridružio zapadnim sankcijama protiv Rusije nakon što je ona počela vojnu intervenciju protiv Ukrajine.

09.37 - EU predlaže da se sankcije uvedu ruskom patrijarhu Kirilu, javlja AFP, pozivajući se na dokument.

09.13 - Više od 34.000 izbeglica iz DNR, LNR i Ukrajine stiglo je u Rusiju za majske praznike. Od početka eskalacije vojnog konflikta stiglo je više od 1.1 milion ljudi, saopštio je predstavnik hitnih službi Rusije.

 

09.00 - U Makejevki, Donjecka Narodna Republika, gori skladište nafte

08.50 - Australija uvela sankcije poslanicima Dume i ministrima

Australijska vlada uvela je nove sankcije za 75 poslanika iz Rusije i 32 ministra samoproglašnih Donjecke narodne republike (DNR) i Luganske narodne republike (LNR) zbog situacije u Ukrajini, saopšteno je iz ministarstva spoljnih poslova te zemlje.

Prema saopštenju, na crnoj listi se našlo 75 poslanika iz donjeg doma ruskog parlamenta, Državne dume, kao i 20 ministara iz DNR i 12 iz LNR, preneo je TAS S. Australijska vlada je takođe uvela sankcije i novinaru ruske državne televizije Vladimiru Solovjovu.

 

 


Do danas, Australija je stavila na crnu listu više od 700 državljana Rusije i Belorusije, uključujući i ruskog predsednika Vladimira Putina i beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka, kao i brojne ministre obe zemlje. Australijsko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je 22. aprila da je vlada glasala da se uvedu sankcije za 147 ruskih pojedinaca zbog situacije u Ukrajini.

08.32 - EU objavljuej nove sankcije Rusiji

Očekuje se da će Evropska unija danas predstaviti šesti paket sankcija Rusiji koji bi prvo razmatrali ambasadori 27 zemalja članica, a zatim i Evropski parlament, a kako se najavljuje, odnosio bi se na rusku naftu kao i na banke

08.11 - Više od 200.000 Nemaca potpisalo je peticiju kojim se poziva da se ne isporučuje teško oružje Kijevu, pokazuju podaci sa sajta change. org.

Foto: AP/Tanjug

07.48 - Direktor ukrajinskih železnica "Ukrazaliznici" Aleksandar Kamišin potvrdio je da je tokom noći izveden napad na najmanje šest železničkih stanica u centralnoj i zapadnoj Ukrajini. Po njegovim rečima, infrastrukturi je nanesena ozbiljna šteta.

 

07.45 - U Odeskoj oblasti sa kuća skidaju satelitske antene u okviru borbe protiv ruskih medija.

07.43 - Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski smatra da će za obnovu zemlje biti potrebno najmanje 600 milijardi dolara. Po njegovim rečima, radi se o infrastrukturnim objektima, stambenim zgradama i preduzećima.

07.34 - Pet skloništa u "Azovstalju" u Marijupolju mogu da izdrže direktan udar nuklearne bojeve glave, saopštio je Enver Ckitišvili, generalni direktor kombinata „Azovstalja”.
Na teritoriji fabrike postoji 36 skloništa koja mogu da smeste oko 12 hiljada ljudi.

 

07.33 - Kadirov: Udar na celu Ukrajinu

Čečenski lider Ramzan Kadirov predložio je da se druga faza specijalne operacije u Ukrajini izvede na celoj Ukrajini.

 

07.19 - DNR: Ukrajinska vojska je ispalila šest projektila, kalibra 122 milimetra na Donjeck

07.17 - Karta raketnih napada na saobraćajnu infrastrukturu

 

 

07.13 - Vazdušni udari na Lavov, delovi grada bez struje

Rusija je sinoć izvršila vazdušne udare na grad Lavov na zapadu Ukrajine, a deo grada je ostao bez struje, saopštio je gradonačelnik Andrej Sadovij, prenosi AP.


"Kao posledica raketnog udara oštećene su dve trafostanice. Deo grada nema struju", napisao je na Tviteru gradonačelnik Lavova. Udari su se desili juče iz više pravaca nešto pre 20.30 časova, oko sat i po nakon što su se sirene za vazdušni napad oglasile u ovom gradu i širom Ukrajine, a najmanje četiri eksplozije mogle su se čuti iz centra Lavova, navodi AP.

 

 


Sadovij je u objavi na društvenim mrežama pozvao ljude da ostanu u podzemnim skloništima, a ukrajinske železnice objavile su da su vozovi zaustavljeni na ulazu u grad zbog ruskog gađanja željezničke infrastrukture, kao i da će zbog napada biti kašnjenja. Poslednji veliki napad na grad dogodio se 18. aprila, u kojem je poginulo najmanje sedam ljudi, a Lavov je postao utočište za one koji beže od linije fronta na istoku Ukrajine, prenosi AP.

 

 

07.00 - Putin i Lukašenko razgovarali o predstojećem samitu ODKB

Ruski predsednik Vladimir Putin i beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko razgovarali su u utorak telefonom o pripremama za predstojeći sastanak lidera Organizacije ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB), saopšteno je iz Kremlja, prenosi TAS S.

„Razgovarano je o nekim aspektima saradnje u okviru integracionih asocijacija na evroazijskom prostoru, uključujući pripreme za predstojeći sastanak lidera ODKB", navodi se u saopštenju.

Prema Kremlju, Putin i Lukašenko su razmotrili i trenutnu situaciju u okolnostima kada Rusija nastavlja da sprovodi "specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini". Moskva će tokom ovog meseca biti domaćin jubilarnog samita ODKB, a portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov ranije je saopštio da je datum sastanka već određen, ali da će biti objavljen naknadno, navodi TAS S.

 

 

06.53 - Ukrajina: RUS sinoć ispalila vise od 20 projektila na UKR

Ruske snage su sinoć ispalile više od 20 projektila na različite regione Ukrajine, uglavnom iz Kaspijskog mora, saopštio je načelnik Komande Vazduhoplovstva Oružanih snaga Ukrajine Jurij Ignat. On je naveo da su ruski strateški bombarderi Tu-95 ili Tu-160 lansirali rakete iz Kaspijskog regiona, prenosi Ukrajinska pravda.

Navodi se da je oko 18 projektila ispaljeno iz aviona na infrastrukturne objekte u Dnjepropetrovskoj, Kirovogradskoj, Lavovskoj, Vinjickoj, Kijevskoj i Zakarpatskoj oblasti. Iz drugih sredstava izvedeni su raketni udari na Odesku i Donjecku oblast, rekao je Ignat.
 

 

 

 

06.42 - Papa:NATO možda olakšao da dođe do napada na Ukrajinu

Papa Franja je izjavio da je NATO priibližavanjem Rusiji možda doprineo da dođe do ruske invazije na Ukrajinu i poručio da je predložio sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Moskvi.

U intervjuu za Korijere dela sera, papa se osvrnuo na napad Rusije na Ukrajinu i rekao da, iako možda ne ide toliko daleko da kaže da je prisustvo NATO-a u susednim zemljama „isprovociralo" Moskvu, ono je „možda olakšalo" invaziju, prenosi Politiko.

On je potvrdio da Sveta stolica od sredine marta traži sastanak pape i Putina u Moskvi. „Naravno da nam je potrebno da lider Kremlja odredi vremenski okvir. Još nismo dobili nikakav odgovor i još uvek pokušavamo, uprkos mom strahu da Putin ne može i ne želi da održi ovaj sastanak u ovom trenutku", naglasio je papa.

Papa Franja je za sada isključio odlazak u Kijev i naglasio da prvo mora da ide u Moskvu i da se sretne sa Putinom. Od invazije na Ukrajinu, papa je u više navrata kritikovao ovu agresiju, izbegavajući eksplicitno da pomene Putina, u skladu sa spoljnom politikom Vatikana da drži otvorena vrata za mogući dijalog, navodi Politiko.
 

 

06.32 - Ukrajina tvrdi:Cilj raketnih napada RUS unistenje transportne infrastur

Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je jutros da su ruske snage izvele raketne udare na ciljeve u mnogim regionima Ukrajine, sa ciljem da unište transportnu infrastrukturu.

Navedeno je da su ruske snage izvele višestruke raketne udare po ciljevima u Dnjepropetrovskoj, Kirovogradskoj, Lavovskoj, Vinickoj, Kijevskoj, Zakarpatskoj, Odeskoj i Donjeckoj oblasti, prenosi Interfaks Ukrajina.

Ukrajinski generalštab dodaje da ruske snage nastavljaju vazdušne udare na čeličanu Azovstalj u Marijupolju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 1 godinu

Od kada Rusofilski SPS i Desnićari napravili par mitinga u Beogradu za Podršku agresorske Rusije sa slikom (Putina i Z) od tada ceo svet Srbiju gleda kao da smo bolestan narod. %%Ni Rusija ni Belorusija ne daju trenutno više podršku Putinu. Treba pitati naše Rusofile da li znaju koliko loše i ZLO napravila Rusija nama od 48 do sada?

maya elijah

pre 1 godinu

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

pilatus

pre 1 godinu

Kopilad srbska, jedina šteta sto Nato nije 1999 sravnio srbiju i pretvorio je u ravnicu i tamo posadio lubenice.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17