• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo

04.05.2022

16:24

ZVECKAJU I BRITANCI ORUŽJEM! AKO PUTIN GRUNE "SATANU", RUSIMA SE VRAĆA "TRIDENT"! Brod pun projektila kao opomena Kremlju... (Video)

Vesti

ZVECKAJU I BRITANCI ORUŽJEM! AKO PUTIN GRUNE "SATANU", RUSIMA SE VRAĆA "TRIDENT"! Brod pun projektila kao opomena Kremlju... (Video)

Podeli vest

Ruska državna televizija nedavno je zapretila Britaniji da bi ruski predsednik Vladimir Putin mogao da je pretvori u "radioaktivnu pustinju" zbog žestoke podrške Ukrajini kroz slanje oružja i vojne opreme

U emisiji voditelj je takođe pokazao kako bi najnovija nuklearna raketa Kremlja Satana 2 da mogla da uništi Britaniju, prenosi britanski San. Upozorenje dolazi kada je Kremlj ukazao na izglede za razorne vojne udare na Britaniju zbog njenog dogovora o snabdevanju oružjem Ukrajini.

Pro-Putinovi TV stručnjaci su ranije pretili upotrebom rakete "RS-28 Sarmat" govoreći o njenoj sposobnosti da izbriše Englesku sa mape. Nedavno je ruski novinar Dmitrij Kiseljev rekao da Velika Britanija može biti uništena jednom ruskom raketom "Satan-2". On je objasnio da bi raketa mogla da izazove cunami visok 500 metara, a onda će "Britanija završiti na dnu mora".

Ali kao odgovor na optužbe, bivši britanski oficir, kontraadmiral Kris Peri, rekao je da ne veruje u te pretnje.

- Nije me to uplašilo jer još nisam video kako to oružje radi. Niko ga još nije video. To je 'fantazijsko oružje', veoma slično onom kojim nam je Hitler pretio na kraju Drugog svetskog rata - rekao je Peri.

Peri je dodao da Rusija očajnički želi da ima status "civilizovane nacije" kakav ima Ujedinjeno Kraljevstvo, ali im to ne polazi za rukom.

- Pa onda on preti stvarima za koje znaju da nikada neće moći da postignu, jer zna da će, ako povuče taj potez, dobiti nazad brod pun projektila Trident - rekao je Peri.

Evo šta je Trident:

Trident je interkontinentalna balistička raketa koja se lansira sa nuklearnih podmornica.

Nalazi se u naoružanju engleske i britanske ratne mornarice.

Dometa je oko 6.000.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 1 godinu

Isto su rekli i za Kindzal da je fantazisko , nešto ga ne pominju. Sarmat je uspešno testiran iz najavu tako da Peri vrlo dobro zna . Neka i dalje umiruje svoju javnost i manje da se tušira.

zora

pre 1 godinu

Glupo jer ako Satana krene Britanski brod nece imati vremena, ostrva vise nece biti. Predpostavljam da ce iskoristiti neku od svojih kolonija, TAMO GDE SU IZVRSILI GENOCID NAD AUTOKTONIM NARODOM.

Milan

pre 1 godinu

"Peri je dodao da Rusija očajnički želi da ima status "civilizovane nacije" kakav ima Ujedinjeno Kraljevstvo, ali im to ne polazi za rukom." Od vaše civilizacije ceo svet pati vekovima.

TIH NEKOLIKO GAJBI JABUKA, NE BI IMALO NIKAKVOG EFEKTA... Drašković: Sankcije nisu protiv Rusije, već protiv Kremlja!
Politika

TIH NEKOLIKO GAJBI JABUKA, NE BI IMALO NIKAKVOG EFEKTA... Drašković: Sankcije nisu protiv Rusije, već protiv Kremlja!

Nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Drašković naglasio je danas da se pritisci koji se tiču uvođenja sankcija ne odnose na Rusiju, već na vlast u Kremlju i izrazio očekivanje da bi pobuna ruskog naroda, koja, kako kaže, tinja, mogla da bude odlučujuća i spas ne samo za Ukrajinu, već i za Rusiju i ceo svet od sve bliže nukelarne katastrofe

04.05.2022

15:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija