• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.05.2022

22:34

NE LAŽITE ZA BUČU, ZNAMO KO JE TO ORGANIZOVAO! Lukašenko zapadnim medijima poručio da znaju ko je inscenirao ŠOU!

Reuters

Vesti

NE LAŽITE ZA BUČU, ZNAMO KO JE TO ORGANIZOVAO! Lukašenko zapadnim medijima poručio da znaju ko je inscenirao ŠOU!

Podeli vest

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko najavio je danas da će se uskoro sastati sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom

On se govoreći za Asošieted Preš obratio zapadnim zemljama i pozvao ih da prestanu s lažima, prenosi TAS S.

- Pre svega, nije trebalo da kao primer navodite Buču i ne znam koliko ste informisani šta se tamo desilo, ali mi znamo ko je organizovao taj šou - rekao je Lukašenko.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maksa

pre 1 godinu

Nije niko "isceniro" Buchu, to je amaterski pokusaj Lukasenka da izvadi ruse, jednostavno se neki ruski vojnici raspojasali, neki besni sto im je pogino prijatelj ili rodjak, neki bez ikakve veze a neki mozda i patoloske ubice ( rat izvuce na povrsinu najgore i najbolje iz coveka). i eto desilo se rat je ( do sada nije prosao ni jedan rat bez takvih pokolja), budala je uvek bilo i bice.... sada bi najbolje za ruse bilo da sami naprave proces i tako pokazu svetu da oni nisu takvi nego da sankcioniraju takve pojave ( ko amerikanci za vreme rata u Vjetnamu zbog sela Vu Lai)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija