• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT/Mediji

09.05.2022

21:59

RUSIMA ĆE ZABRANITI DA KUPUJU NEKRETNINE U EU! ŠTA JE SLEDEĆE?! Zabraniti im ulazak u kafiće, restorene, dvorene... NAPISATI  RUSIMA I PSIMA ULAZ... Ovo smo već imali...

Vesti

RUSIMA ĆE ZABRANITI DA KUPUJU NEKRETNINE U EU! ŠTA JE SLEDEĆE?! Zabraniti im ulazak u kafiće, restorene, dvorene... NAPISATI RUSIMA I PSIMA ULAZ... Ovo smo već imali...

Podeli vest

Evropska unija planira da zabrani imovinske poslove sa nekretninama Rusima na svojoj teritoriji

Evropska komisija (EK) predložila je da se prekinu imovinski poslovi sa ruskim građanima, stanovnicima i pravnim licima, preneo je "Blumberg", pozivajući se na zvanične dokumente. Mera je deo šestog paketa sankcija EU protiv Rusije.

Njime bi se zabranila prodaja ili prenos, direktno ili indirektno, „vlasničkih prava na nepokretnoj imovini koja se nalazi na teritoriji Unije ili jedinicama u kolektivnim investicionim preduzećima koja su izložena takvoj nepokretnoj imovini".

Zabrana se odnosi na Ruse koji nisu državljani EU i nemaju boravišnu dozvolu u zemljama članicama EU, navodi se u izveštaju. Ne odnosi se na one koji imaju državljanstvo ili prebivalište u Evropskom ekonomskom prostoru ili Švajcarskoj.

EU, SAD i neke druge zemlje uvele su Moskvi nekoliko rundi ekonomskih sankcija bez presedana zbog njene tekuće vojne operacije u Ukrajini. Hiljade ruskih gražana u tim zemljama je od tada sankcionisano, a njihova imovina i novac su zaplenjeni ili zamrznuti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Ništa novo. To preuzimaju od amera koji tako postupaju sa crncima. Ova skupina bolesnih manje pet-šest evro neke zajednice odvešće svet u propast. Nisu svesni da sami sebi kopaju jamu. Nemam ništa protiv žena ali mnoge su došle na vlas a sve su frustirane i opasne.

I treba

pre 2 godine

To su KGB mafijasi, a ne ruski gradjani. Ruski gradjani nemaju ni za 'leba. Bravo za EU! To je prava i smislena snakcija. Cim se KGB mafiji ukinu beneficije, Drug Putin leti kao Satana. Ima simbolike.

Pera

pre 2 godine

To priprema stanovnistva za rat. Sve po nacistickom planu.

MrKamenjarac

pre 2 godine

....IMACE VELIKO "R" NA RUKAVU....RUSE SU VEC OCRNILI VISE 1000PUTA NEGO FASISTE.....

Čarapan

pre 2 godine

To je već viđeno od strane Nacista i Fašista pred Drugi svetski rat.Danas se to dešava u fašističkoj EU i Zapadnom svetu pred Treći svetski rat a ko će na iti sravnjen sa zemljom videćemo

sledeća vest

Vesti

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove
Politika

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove

U Spomen-parku Jajinci obeležen je Dan sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja na stratištu u Jajincima, a predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da će Vlada učiniti sve da se na dostojanstveniji način čuvaju sećanja na stradalnike ubijene na tom mestu, kao i da će učiniti sve što je potrebno da se čuva i poštuje ovaj spomen-kompleks.

06.10.2024

13:05

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija