• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Mediji

13.06.2022

17:35

KIJEV SAD ZNA DA IH JE NATO PRODAO?! STOLTENBERG: UKRAJINA ĆE MORATI DA USTUPI DEO TERITORIJE! Alijansa ne želi da Putin krene i na njih!

Vesti

KIJEV SAD ZNA DA IH JE NATO PRODAO?! STOLTENBERG: UKRAJINA ĆE MORATI DA USTUPI DEO TERITORIJE! Alijansa ne želi da Putin krene i na njih!

Podeli vest

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg smatra da postoji mogućnost da će Ukrajina morati da ustupi deo teritorije kako bi se uspostavio mir

- Mir u Ukrajini je moguć. Pitanje je samo koju cenu ste spremni da platite za taj mir. Koliko ste spremni da žrtvujete teritorije, nezavisnosti, suvereniteta, slobode i demokratije. To je veoma složena moralna dilema - rekao je Stoltenberg na pres-konferenciji sa predsednikom Finske Saulijem Ninistom.

Kako je istakao, Alijansa će nastaviti da podržava vlasti u Kijevu, ali će se istovremeno truditi svim silama da izbegne eskalaciju sa Rusijom. Upravo iz tog razloga NATO je odbio da pošalje svoje jedinice na teritoriju Ukrajine, a takođe je odbacio mogućnost uvođenja zone zabrane letenja, precizirao je Stoltenberg.

Ranije je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio da se u svetu polako pojavljuje „zamor" zbog situacije u Ukrajini kao i da pojedine strane pokušavaju da nateraju kijevske vlasti da pristanu na dogovor sa Moskvom koji im ne odgovara.

Rat u Ukrajini možete pratiti na našem blogu iz munuta u minut!

Bonus video!!!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Velja

pre 1 godinu

Pa otprilike je tako nekako, Rusi ce da dobiju Krim i Herson za vecito, a vratice Lugansk i Donjeck Ukrajini ali pod velikom autonomijom... i zasto su ratovali i ginuli , bas za nista.... ali prvo ce da se proglasi 'primirije" pa ce Putin da objavi "pobedu" u Donbasu ( da bi mogo da se raskusura sa tom teritorijom za Krim) a NATO ce priitisnuti Zelenskog da na to pristane i tu je kraj price....

Drakula

pre 1 godinu

Nek se nadaju sa nece krenuti na njih,kao sto oni nisu na Nas,oni su u procesu kuvanja zabe,niiista oni neznaju

dera

pre 1 godinu

Ni NATO ni Ukraina nisu u prilici da odredjuju šta će biti , a biće kako bolji zapoveda !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija