• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

30.06.2022

16:56

VUČIĆEVE BOJAZNI ĆE SE OBISTINITI?! Stoltenberg upozorava: Moguć je TOTALNI RAT sa Rusijom!

Informer/Fotomontaža

Vesti

VUČIĆEVE BOJAZNI ĆE SE OBISTINITI?! Stoltenberg upozorava: Moguć je TOTALNI RAT sa Rusijom!

Podeli vest

Nakon što je Jens Stoltenberg upozorio na mogućnost rata mnogo širih razmera, nažalost, obistinile su se bojazni srpskog predsednika Aleksandra Vučića

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da drastično povećanje broja borbeno spremnih vojnika Saveza na istočnom krilu za cilj ima da se osigura da predsednik Rusije Vladimir Putin ne proceni loše njihovu spremnost na delovanje.

- Živimo u ne samo opasnijem svetu nego i u nepredvidljivijem svetu. Živimo u svetu u kojem se odvija rat u Evropi i to s vojnim operacijama značajnih razmera - rekao je Stoltenberg i dodao:

- Ujedno znamo i da se situacija može pogoršati ako se ovo pretvori u totalni rat između Rusije i NATO-a. U tom slučaju videćemo smrt i destrukciju na nivou koji je mnogo gori od onog što vidimo u Ukrajini.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-natoa-upozorava-na-mogucnost-totalnog-rata-s-rusijom/2376261.aspx#brid_cp_Brid_56596190

Podsećamo, srpski predsednik Aleksandar Vučić još na početku sukoba u Ukrajini najavio je da bi ovako nešto moglo da se desi.

Vučić je tada, nakon prvih propalih mirovnih pregovora Rusije i Ukrajine izrazio bojazan da će doći do rata mnogo širih razmera koji će potrajati.

- Mir nije nikome u interesu, jer niko ne želi da bude poražen. Biće dugotrajnog rata, bojim se samo da ne bude mnogo većih razmera - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kojekude

pre 1 godinu

Jedno je sigurno. Nece biti samo sa Rusijom!

Nenad

pre 1 godinu

Samo London da sravne, posle nista više nije važno! Dojadili li su celom svetu!!!

Milutin

pre 1 godinu

Onog dana kad je pala prva bomba nato snaga na srbe u bosni znao sam da će nato da bombarduje srbiju i da će da zarati sa rusijom.rat velikih razmera je blizu i biće poslednji koji će da vodi engleska amerika i evropske zemlje.sve će se odigrati u sledeće dve tri godine.zato čuvajte hranu i spremajte se za najgore.

Marcco

pre 1 godinu

Štoltenberg je jedan od onih koji su došli na genijalnu ideju da testiraju Rusiju da li je spremna da napadne NATO pa su za to izabrali Litvance, ne bi li proverili. A Litvanci sa osuševljenim prihvatili... jedan bolsan psihopata, duboko ucenjen i veoma prljave prošlosti. Taj je spreman na sve samo da ga ne sahrane detaljima iz ranog života pa i nekih detalja iz vremena kada je imao 14 godina...

Nikita Petrovic

pre 1 godinu

to se traži okuražite se zapadnjaci tamo sunce zalazi,napred u boj to građani sveta vole,slabi su opijati i rejv zabave, treba se kanabalski nasrkati juhice od hemoglobina sa malo belih krvnih zrnaca,sa nestrpljenjem i znatiželjom čekam,a mašta će odigrati inženjerski zahvat ostvarenja,tende de la bravisimo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija