• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

21.08.2022

10:23

DA LI JE SADA SVIMA JASNO?! Šojgu stavio tačku: Mi smo najveća nuklearna dražava, nemoguće nas je izolovati!

Fotoilustracija/Reuters

Vesti

DA LI JE SADA SVIMA JASNO?! Šojgu stavio tačku: Mi smo najveća nuklearna dražava, nemoguće nas je izolovati!

Podeli vest

Rusija je najveća nuklearna država, praktično je nemoguće izolovati je i takvi pokušaji nisu uspeli, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu

„Gromoglasne izjave o izolaciji Rusije – to je i inače prilično teško postići, a kada je reč o našoj zemlji, praktično je nemoguće. Mi smo najveća nuklearna država, najveća zemlja po površini i teritoriji. Zemlja s naprednom naukom, prilično razvijenom industrijom i odbrambeno-industrijskim kompleksom. A i sama istorija govori o tome da je to prilično teško učiniti“, rekao je Šojgu u intervjuu za televizijski kanal „Rusija 24“.


Prema njegovim rečima, oni su se nadali da će specijana vojna operacija na neki način uticati na broj preduzeća i kompanija koje učestvuju na vojno-tehničkom forumu „Armija 2022“ u Moskvi, održanom prošle sedmice, kao i na broj delegacija i obim kupovine ruskog naoružanja.


„Kažem vam, prijatelji su ostali prijatelji. Na njih nije uticao taj snažni pritisak sa svih strana“, zaključio je ministar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 1 godinu

Ko je okupirao teritoriju Indijanaca ? Ko je istrebio Indijance ? Ko je ubijao Afrikance i eksploatisao kao roblje ? Ko je ubijao Koreance, Vjetnamce, ............Ko je bacio dve atomske bombe ? Ko neprekidno ide po svetu i uništava male i slabe države ? Ko stalno pritiska male i slabe terajući ih na slepu poslušnost ? Ko stalno otima a i dalje mu je malo koliko god imao ? Ko baca bombe na putničke vozove ? Ko to baca bombe sa uranijumom ? ................................I tako u nedogled , milioni pobijenih i osakaćenih zarad profita pohlepnih razbojnika .

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija