• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

25.08.2022

23:41

Ruska vojska u rejonu Melitopolja sprečila rušenje dalekovoda

AP/Tanjug

Vesti

Ruska vojska u rejonu Melitopolja sprečila rušenje dalekovoda

Podeli vest

Vojnici Oružanih snaga Rusije su, zahvaljujući reakciji lokalnog stanovništva, sprečili rušenje dalekovoda u rejonu Akimovke u predgrađu Melitopolja u Zaporoškoj oblasti, rekao je Sputnjiku izvor iz policije

„Operativna grupa je stigla do dalekovoda u rejonu Akimovke nakon što im se obratilo lokalno stanovništvo, koje je obavestilo da su primetili grupu sumnjivih lica. U trenutku dolaska operativne grupe je eksplodirala jedna bomba, ali su uspeli da demontiraju tri“, rekao je sagovornik.

Eksplozivna naprava domaće proizvodnje S-4 potiče iz Amerike, ima detonator i satni mehanizam.
Ukrajinski teroristi su 24. avgusta, koristeći nekoliko kilograma eksploziva, detonirali jedan od potpornih stubova u predgrađu Melitopolja. Kao rezultat toga, dalekovod je bio oštećen, ali nije potpuno srušen.


Ukrajinska vojska nastavlja da granatira teritoriju Zaporoške nuklearne elektrane i Energodar. Tokom današnjeg dana su na nuklearki isključena dva bloka zbog požara koji je nastao nakon ukrajinskog granatiranja. To je razlog što su Melitopolj, Herson i Energodar nekoliko sati ostali bez struje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija