• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Webtribune

30.08.2022

07:18

GLASANJE 2020. JE BILO VELIKA PREVARA! Tramp se oglasio, traži hitno NOVE predsedničke izbore!

Reuters

Vesti

GLASANJE 2020. JE BILO VELIKA PREVARA! Tramp se oglasio, traži hitno NOVE predsedničke izbore!

Podeli vest

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pozvao je na hitne nove predsedničke izbore. O tome je pisao na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Prema rečima političara, izbore koji su održani 2020. godine treba priznati kao nepovratno kompromitovane.

Sada je postalo potpuno jasno da je FBI zakopao priču o laptopu Hantera Bajdena pre izbora, jer su znali da ako to ne urade, onda bi "Tramp lako pobedio na predsedničkim izborima 2020." - rekao je on.

Političar je rekao da je to bila "ogromna prevara i mešanje u izbore na nivou koji nikada ranije nije viđen" u Sjedinjenim Državama.

Ranije je objavljeno da većina pristalica američke Demokratske partije ne želi da se predsednik Džo Bajden kandiduje za drugi mandat 2024. godine.

Birači ne žele da bude ponovo izabran iz sledećih razloga: godina (33 odsto), učinak na funkciji (32 odsto) i želja da vidi nekog novog (12 odsto). Bajdenove aktivnosti, u međuvremenu, odobrava 33 odsto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija