• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/gardijan

03.09.2022

16:49

(FOTO) OTETA ĆERKA AMERIČKOG MILIJARDERA! Ovo je poslednja fotografija Elize Flečer... Otišla na džoging i nije se vratila!

printscreen

Vesti

(FOTO) OTETA ĆERKA AMERIČKOG MILIJARDERA! Ovo je poslednja fotografija Elize Flečer... Otišla na džoging i nije se vratila!

Podeli vest

Elizu Flečer (34), učiteljicu i majku dvoje dece, koja je inače i naslednica hardverske firme vredne milijardu dolara su oteli, a sigurnosne kamere su usnimile crni džip na mestu gde je nestala

Policija je saopštila da im je prijavljeno da je žena, inače ćerka milijardera, kidnapovana dok je džogirala u blizini univerziteta u SAD. Eliza Flečer (34) je u petak bila išla na jutarnje trčanje kada je navodno ugurana u crni SUV automobil.

Prema izveštajima svedoka, ona je trčala u blizini ulice Zak Kurlin u Memfisu oko 4:20 ujutro kada se dogodila otmica.

Foto: printscreen

Eliza Flečer


Prema izjavama svedoka, došlo je do kratke borbe između nje i otmičara pre nego što su je ugurali u vozilo. Flečerova je naslednica bogatstva od milijardu dolara, koja će naslediti i porodični hardverski posao Orgil Inc.

Foto: printscreen

Porodica nudi nagradu od 50.000 dolara za informacije koje bi mogle da dovedu do njenog pronalaženja. Njen telefon je pronađen razbijen pored njene flašice za vodu ispred imanja koje pripada univerzitetu, dok su sigurnosne kamere snimile Flečerovu pre nego što je nestala.

 

Policija Memfisa sada traži da se jave svi koji imaju neku informaciju. Poslednji put je viđena u roze majici i ljubičastom šorcu.


"Ne znamo šta se dešava, ali svi je očajnički traže, a policija radi na tome. Ako nešto znate ili ste videli rano jutros, samo vas molimo da se javite. Želimo da je pronađemo", rekao je njen prijatelj, Hart Robinson za VREG:

U istragu su uključeni i FBI i istražni biro Tenesija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija