• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

15.09.2022

14:57

"AKO TO ODLUČITE, PRELAZITE CRVENU LINIJU..." Zaharova nikad direktnija, upozorila je Ameriku - Moskva će biti prinuđena da reaguje!

AP PHOTO

Vesti

"AKO TO ODLUČITE, PRELAZITE CRVENU LINIJU..." Zaharova nikad direktnija, upozorila je Ameriku - Moskva će biti prinuđena da reaguje!

Podeli vest

Portparolka ruskog Ministarstva spolJnih poslova Marija Zaharova upozorila je danas SAD da će ako isporuče Ukrajini rakete dugog dometa preći "crvenu liniju" i postati direktna strana u sukobu

Zaharova je rekla da će Moskva u tom slučaju biti prinuđena da reaguje na odgovarajući način, prenosi TAS S.

"Ako Vašington odluči da Kijevu isporuči rakete dugog dometa, preći će crvenu liniju i postati direktna strana u sukobu", navela je Zaharova na brifingu za novinare, a dodaje Interfaks.

Ona je upozorila da snabedvanje Zapada Ukrajine oružjem vodi produženju sukoba i novim žrtavama među civilima.

Ukrajina je, kako su ranije preneli mediji, tražila od Vašingtona rakete dugog dometa, uključujući taktičke balističke rakete zemlja-zemlja (ATACMS), kao i tenkove, bespilotne letelice, artiljerijske sisteme, protivbrodske rakete Harpun i 2.000 raketa za sisteme Himars.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosta

pre 1 godinu

Smesno, pa ukrajinci su na drzavnoj granici u i himars od 80km komotno moze da gadja 80km u rusku teritiriju, li posto su amerikancima obecsli da nece gadhati oni to i ne cine...tako da Zaharova preti za nesto samo sto postoji u strahu ruskih lidera, jer samo 1 takav orojektil pokazo bi nesposobnost ruske vojske da odbrani vlaztiti teritorij a onda bi lancno nastalr reperkusije za politicare koji su lagali ruski narod

TOS 1A

pre 1 godinu

Ako to NACIameri urade, onda vi braćo Rusi imate alibi da američku bazu u Rumuniji totalno poderete - sravnite sa crnom zemljom !! Ako isporuče NACIukrima rakete do 300 km i ovi počnu gadjati gradove i sela u Rusiji. Poderite braco sve NACInato baze u blizini Rusije.. za početak.. ☝️

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50