• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2022

22:02 >> 22:03

SAD traže da SB UN izglasa rezoluciju o osudi Moskve, Putin zapevao! Počela proslava prisjedinjavanja četiri regiona

AP/Tanjug

Vesti

SAD traže da SB UN izglasa rezoluciju o osudi Moskve, Putin zapevao! Počela proslava prisjedinjavanja četiri regiona

Podeli vest

Specijalna vojna operacija u Ukrajini, dan 219.

22.02 - SAD traže da SB UN izglasa rezoluciju o osudi Moskve

Sjedinjene Američke Države tražiće večeras od Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da glasa za nacrt rezolucije o osudi referenduma u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti za pripajanje Ruskoj Federaciji.

Dokument su pripremile SAD i Albanija i on sadrži optužbe protiv Moskve, prenosi TAŠ.


Ruski predsednik Vladimir Putin je ranije danas u Kremlju potpisao dokumente o pristupanju četiri nove teritorije u sastav Ruske Federacije.

 

20.46 - Zemlje-članice G7 nikada neće priznati rezultate referenduma

Zemlje-članice G7 nikada neće priznati rezultate referenduma koji su se održali u LNR, DNR, Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti, niti ulazak pomenutih regiona u sastav Rusije, navodi se u zajedničkom saopštenju ministara spoljnih poslova članica G7.


„Mi, ministri spoljnih poslova zemalja 'Velike sedmorke' – Kanade, Francuske, Nemačke, Italije, Japana, Velike Britanije i SAD, kao i visoki predstavnik Evropske unije jednoglasno i odlučno osuđujemo agresivni rat Rusije protiv Ukrajine i dalje kršenje suvereniteta, teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Ukrajine od strane Rusije“, navodi se u saopštenju.

Autori dokumenta dodaju da su „napori predsednika Putina da uključi DNR, LNR, Hersonsku i Zaporošku oblast u sastav teritorije Rusije još jedan primer toga da Rusija neprihvatljivo krši suverenitet Ukrajine, Povelje UN, principa i obaveza koji su zajednički dogovoreni u Završnom aktu iz Helsinkija i Pariskoj povelji“.

 

19.15 - Putin zapevao

Nakon što je održao govor u centru Moskve, tokom kojeg je "dan potpisivanja sporazuma o pripajanju četiri ukrajinske teritorije nazvao istorijskim", Putin je i zapevao

19.07 - Kanada je uvela sankcije šefovima administracija Zaporoške i Hersonske oblasti

Kanada je uvela sankcije šefovima administracija Zaporoške i Hersonske oblasti, navodi se u saopštenju na sajtu kanadske vlade.


Napominje se da su na spisku sankcija predsednik vlade Hersonske oblasti Sergej Jelisejev, njegov zamenik Vladimir Bespalov, šef vlade Zaporoške oblasti Anton Koljcov i niz drugih zvaničnika.

19.01 - Moskva - počela proslava prisjedinjavanja četiri regiona

 

18.46 - Savezničke snage zaustavile su ukrajinsku vojsku kod Krasnog Limana u DNR

18.02 - Zelenski traži zakon o nacionalnizaciji RUS imovine u UKR

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je ukrajinski parlament da bez odlaganja usvoji zakon o nacionalizaciji ruske imovine Predlog zakona biće razmatran na narednoj sednici parlamenta, preneo je UNIAN. O tome je bilo reči u njegovoj video poruci, navodi agencija.

Zelenski je istakao da je Savet za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine odlučio da primeni sankcije na određena fizička i pravna lica Rusije.

Foto: AP/Tanjug

Prema njegovim rečima, sankcije se primenjuju na osobe "koje nisu smogle hrabrosti da istupe u odbranu čovečnosti i međunarodnog prava ili koje su na ovaj ili onaj način umešane u agresivne korake protiv Ukrajine i zajednice demokratskih naroda".

On je, takođe, apelovao na Vrhovnu Radu Ukrajine da brzo usvoji zakon o nacionalizaciji ruske imovine.

"Istovremeno, apelujem na narodne poslanike Ukrajine: na sledećem sastanku Vrhovne rade Ukrajine biće razmatran nacrt zakona o nacionalizaciji sve ruske imovine, koji bi trebalo da značajno pojednostavi ovu proceduru. Molim vas da podržimo ovaj predlog zakona bez odlaganja. Završavamo demontažu ruskog uticaja na Ukrajinu, Evropu i svet", rekao je Zelenski.

Kako je preneo UNIAN, Vrhovna rada je 3. marta usvojila zakon kojim se definiše postupak ukrajinske nacionalizacije imovine koja pripada Rusiji.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ga je potpisao 10. marta. Zakon definiše pravni osnov za nasilnu konfiskaciju imovine države koja je pokrenula veliki rat protiv Ukrajine. Premijer Denis Šmihal je već u aprilu rekao da vlada radi na odobravanju dokumentacije za početak procesa nacionalizacije sve ruske imovine u Ukrajini.

Nakon početka napada, Narodna banka je odlučila da oduzme bankarsku dozvolu i likvidira banke pod kontrolom Ruske Federacije. U aprilu je, takođe, Kabinet ministara podržao prinudno povlačenje imovine ruskih banaka povučene sa tržišta u korist države, u iznosu od oko 26 milijardi grivni.

 

17.44 - Planira se uvođenje obučenog kontingenta snaga NATO-a u Poljskoj

Planira se uvođenje obučenog kontingenta snaga NATO-a u Poljskoj na teritoriju zapadne Ukrajine, saopštio je bivši poslanik Vrhovne rade Ukrajine Ilja Kiva.


„Nakon datog saopštenja o zahtevu Ukrajine za ulazak u NATO po ubrzanoj proceduri, planirano je da se prethodno obučen i ojačan kontingent snaga NATO-a u Poljskoj uvede na teritoriju zapadne Ukrajine kao odgovor na odluku Kremlja o prisajedinjenju novih teritorija“, napisao je Kiva na svom Telegramu.

 

17.31 - Velika Britanija proširila je listu sankcija

Velika Britanija proširila je listu sankcija i u nju uključila predsednicu ruske Centralne banke Elviru Nabiulinu, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu britanske vlade. 

17.18 - SAD uvele novi oaket sankcija


Sjedinjene Američke Države su uvele novi paket sankcija protiv Rusije, u njemu su na desetine fizičkih i pravnih lica, saopštilo je Ministarstvo finansija SAD.


Na spisku sankcija su supruga i ćerke ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua.

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije Savetu Federacije Rusije, saopštilo je Ministarstvo finansija SAD.


Sankcije protiv gornjeg doma ruskog parlamenta uvedene su zbog toga što on predstavlja „političku jedinicu, agenciju ili instrument ruske vlade“, navodi se u saopštenju.
Osim toga, pod sankcije su potpali i poslanici Državne dume Rusije protiv kojih ranije nisu uvedene restriktivne mere.

 

16.57 - "Donbas se vratio kući"!

Dokumenti o ujedinjenju DNR, LNR, Zaporoške i Hersonske oblasti s Rusijom potpisani su na ceremoniji u Kremlju

16.42 - Oglasio se Bajden: Amerika osuđuje lažni pokušaj...

Bajden je rekao da potezi Rusije nemaju legitimitet i da će SAD nastaviti da poštuju međunarodno priznate granice Ukrajin

16.37 - Reakcija Kijeva

Ukrajina je zvanično podnela zahtev za pridruživanje NATO savezu, saopštio je njen predsednik Volodimir Zelenski, prenosi Gardijan

 

 

16.16 - Evropa traži osudu referenduma!

Evropska unija je saopštila da nikada neće priznati prisajedinjenje novih subjekata Rusiji na osnovu rezultata referenduma, te poziva druge zemlje da ih osude, navodi se u saopštenju lidera zemalja EU

16.05 - Ukrajina podnosi zahtev za brzo članstvo u NATO-u, saopštila je kancelarija Zelenskog.

 

16.02 - Kadirov: Očekujem da će Rusija uskoro osloboditi preostale teritorije

Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da veruje da će Rusija u najbližoj budućnosti uspeti konačno da oslobodi Donjecku Narodnu Republiku i područja Hersonske i Zaporoške oblasti.
„To će biti naša teritorija“, rekao je Kadirov nakon ceremonije u Kremlju, na kojoj su potpisani sporazumi o ujedinjenju DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti s Rusijom.
 

Foto: Reuters

 

16.00 - EU strahuje: Ova zima će biti teška, a sledeća još teža

Evropska komesarka za energetiku Kadri Simson i resorni ministri zemalja Evropske unije strahuju da će predstojeća zima biti teška, a da će sledeća biti još teža.


„Za stolom su ministri izrazili zabrinutost, kao i ja, da će ova zima biti teška za nas, a da će sledeća biti još teža“, rekla je evropska komesarka novinarima nakon vanrednog samita ministara energetike zemalja EU.

 

 

15.55 - Ukrajinska vojska granatirala Donjeck


Ukrajinska vojska je u 16.15 (po moskovskom vremenu), posle potpisivanja sporazuma o prijemu Donjecke Narodne Republike u sastav Rusije, granatirala Kirovski rejon Donjecka, ispalivši tri projektila kalibra 152 milimetra, saopštilo je Predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju pitanja u vezi s ratnim zločinima Ukrajine.
 

 

15.53 - Ovacije

Žitelji Luganske Narodne Republike su ovacijama dočekali saopštenje o ulasku tog regiona u sastav Rusije, prenosi dopisnik Sputnjika.


Ranije u petak žitelji LNR okupili su se u centru Luganska da bi proslavili ujedinjenje s Rusijom. Oni su gledali direktan prenos obraćanja predsednika Rusije Vladimira Putina, skandirajući: „Rusija, Rusija!“

 

15.37 - U petak novi paket sankcija

Administracija SAD namerava da u petak uvede novi paket sankcija protiv Rusije kao odgovor na ujedinjenje četiri nove teritorije s Ruskom Federacijom, prenosi televizijski kanal En-Bi-Si pozivajući se na Belu kuću.


„Administracija predsednika Džozefa Bajdena će, kako se očekuje, odgovoriti na pokušaj Rusije da pripoji delove istočne Ukrajine, objavljivanjem novih ekonomskih ograničenja, odnosno sankcija“, rekao je neimenovani predstavnik američke administracije televizijskom kanalu.

14.10 - Rusija: Ubijeno 200 ukrajinskih nacionalista u Kramatorsku

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je oko 200 ukrajinskih nacionalista i 30 tona artiljerijske municije uništeno u udaru ruskih snaga na uporišta i skladišta ukrajinske vojske u oblasti Kramatorska.

Pored toga, ruska vojska je u oblasti Dnjepropetrovska uništila pogone za sklapanje ukrajinskih raketa "Grom-2" i "Točka-U".

Kako se navodi u saopštenju, na teritoriji DNR i u Nikolajevskoj oblasti oboreni su MiG-29 i Su-25, preneo je Sputnjik.

Takođe, ruske snage su razbile jedinice ukrajinske vojske i brigade u Nikolajevu, DNR i Hersonskoj oblasti.

Ruska avijacija je u Nikolajevskoj oblasti uništila mobilnu grupu ukrajinskog centra za prikupljanje obaveštajnih podataka.

U oblasti oko Nikolajeva ruske snage su uništile bateriju američkih sistema "himars".

Ministarstvo je saopštilo da je Ukrajina ponovo gađala stambene objekte Energodara i područje Zaporoške nuklearne elektrane.
 

13.45 - Putin o rezervistima

Prvi rezervisti, mobilisani u sklopu delimične mobilizacije koju je proglasio ruski predsednik Vladimir Putin, stigli su u DNR u zonu specijalne vojne operacije, saopštila je Narodna milicija.

Oni sada prolaze intenzivnu borbenu obuku na poligonima.

Građani su ih dočekali sa oduševljenjem.

13.20 - Načelni dogovor EU o osmom paketu sankcija Rusiji

Zemlje Evropske unije postigle su inicijalni dogovor o osmom paketu sankcija protiv Rusije, rekli su danas neimenovani diplomatski izvori za Rojters.

Prema njihovim rečima, izaslanici 27 zemalja EU u Briselu su danas razgovarali o predlogu sankcija protiv Rusije i dali početno zeleno svetlo, a konačno odobrenje se očekuje sledeće nedelje.

Kako su rekli izvori, sve zemlje članice EU treba jednoglasno da donesu odluku o uvođenju sankcija i, ukoliko bi se pokazalo da je suviše teško prevazići njihove međusobne razlike, to pitanje bi bilo prosleđeno liderima zemalja EU koji se sastaju u Pragu 6. i 7. oktobru.

Evropska komisija je u sredu predložila osmi paket sankcija protiv Rusije, uključujući ograničavanje cene ruske nafte i dalje ograničavanje trgovine visokotehnološkim proizvodima.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla je da su nove sankcije osmišljene da "nateraju Kremlj da plati" za eskalaciju rata protiv Ukrajine.

Ona je obećala da će EU uvesti gornju granicu na cenu ruske nafte kako bi "podržala smanjenje ruskih prihoda i očuvanje stabilnog globalnog tržišta".

13.05 - Pušilin o situaciji kod Krasnog Limana

Lider DNR Denis Pušilin je izjavio da se Krasni Liman nalazi u poluobruču ukrajinskih snaga, dok je put od mesta Svatovo pod kontrolom snaga DNR i Rusije, ali povremeno ukrajinske strane otvaraju vatru.

Krasni Liman je važno železničko čvorište koje pripada širem gradskom području Kramatorska. Grad je bio oslobođen krajem maja.

12.15 - Lekari spašavaju ranjene iz autokolone

Lekari imaju pristup ljudima koji su ranjeni prilikom ukrajinskog napada na autokolonu koja je stajala na ulasku u oslobođeni deo Zaporoške oblasti, oni se odvoze u bolnice. Lekari se sada bore za živote najmanje pet teško ranjenih pacijenata, rekao je predstavnik administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

- Lekari imaju pristup ranjenima. Njih evakuišu. To je blizu Zaporoške regionalne bolnice, ali je ona prosto puna ranjenih. Voze ih i u druge bolnice. Sada su u toku operacije, lekari se bore za živote najmanje petoro ljudi koji su teško i veoma teško ranjeni - rekao je Rogov za televizijski kanal „Rusija 24“.

11.32 - RUSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA TVRDI: Imamo dokaze da je Zapad umešan u teroristički napad na gasovode

11.20 - Usled granatiranja Hersona od strane Oružanih snaga Ukrajine dve osobe poginule, jedna ranjena

Dve osobe su poginule, a jedna je ranjena u udaru ukrajinske rakete na Herson, rekao je za RIA Novosti portparol gradske službe za vanredne situacije.

Ranije je u administraciji Hersonske oblasti za RIA Novosti rečeno da je u posledicama raketnog napada na centar Hersona poginuo prvi zamenik načelnika regionalne administracije za bezbednost Aleksej Kateriničev.

10.00 - Bajden nije želeo da govori o sabotaži na gasovodu

Američki predsednik Džo Bajden bukvalno je izbegao da odgovori na pitanja novinara o situaciji sa gasovodima "Severni tok 1" i "Severni tok 2".

Ovako je tekao razgovor između novinara i američkog predsednika, nakon koga se Bajden okrenuo i napustio salu:

- Smatrate li Rusiju odgovornom za oštećenje gasovoda „Severni tok“?

- Hajde da se držimo današnje teme!

- Ali to je važno međunarodno pitanje.

- Ima mnogo važnih međunarodnih pitanja, ali mi smo ovde da pričamo o Americi. Hvala.

 

Američki predsednik Džo Bajden bukvalno je izbegao da odgovori na pitanja novinara o situaciji sa gasovodima "Severni tok 1" i "Severni tok 2". Ovako je tekao razgovor između novinara i američkog predsednika, nakon koga se Bajden okrenuo i napustio salu: - Smatrate li Rusiju odgovornom za oštećenje gasovoda „Severni tok“? - Hajde da se držimo današnje teme! - Ali to je važno međunarodno pitanje. - Ima mnogo važnih međunarodnih pitanja, ali mi smo ovde da pričamo o Americi. Hvala.

 

9.40 - Rogov: ukrajinske snage gađale kolonu automobila

Dvadeset tri osobe su poginule, a 34 su ranjene u ukrajinskom napadu na kolonu automobila koji su se kretali ka oslobođenom delu Zaporoške oblasti, saopštio je predstavnik administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

 

 

9.05 -U raketnom udaru na Herson poginuo je zamenik šefa administracije te oblasti za pitanja bezbednosti Aleksej Keteriničev.

8.30 - Uzajamne optužbe za granatiranje kolone civila u Zaporožju

Predstavnik administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov tvrdi da su ukrajinske trupe izvele napad na kolonu vozila sa civilima koji su čekali da izađu u deo Zaporoške oblasti koji kontrolišu ruske snage.

Rogov je za RIA Novosti rekao da režim u Kijevu pokušava da to predstavi kao granatiranje koje su izvele ruske trupe.

Rogov tvrdi da su ukrajinske snage, videvši kako stanovništvo masovno odlazi u deo Zaporoške oblasti koji je pod kontrolom ruskih snaga izvele udar na konvoj sa desetinama civilnih automobila koji su čekali da napuste deo regiona pod kontrolom Ukrajine.

- Prema našim saznanjima ima žrtava i mnogo povređenih - rekao je Rogov.

Prethodno je šef oblasne vojne administracije Zaporožja Oleksandar Staruh izjavio da su ruske snage izvele raketni udar na civilni humanitarni konvoj na izlazu iz Zaporožja i da ima mrtvih i povređenih.
 

8.10 - Putin:Tužilac odmah da reaguje na prekršaje mobilizacije

Ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je od ruskog generalnog tužioca da odmah reaguje na izveštaje o prekršajima u vezi sa mobilizacijom, javlja TAS S.

 - Po mom uputstvu su i tužioci odgovarajućih nivoa uključeni u rad komisija na čijem su čelu regionalni predstavnici. Molim glavnog tužioca da odmah reaguje na svaki signal - rekao je Putin na operativnom sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije.

On je dodao da su u nizu regiona formirane radne grupe po kancelarijama, čija svrha je da obezbede građanima neophodnu pomoć.

 - Molim vas da izveštavate o preduzetim merama, a svi zvaničnici treba da najbliže sarađuju sa organima gonjenja na svim nivoima - naglasio je Putin.

7.50 - Zelenski: Putin mora da bude zaustavljen

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je sinoć da Rusija može da izbegne najštetnije posledice svog rata protiv Ukrajine, ali da bi se to desilo, predsednik Vladimir Putin mora da bude zaustavljen.

U sinoćnjem obraćanju, Zelenski je istakao da planirana aneksija četiri ukrajinska regiona od strane Kremlja neće dati očekivane rezultate, prenosi Rojters.

Umesto toga, sama Rusija bi postala neraskidivo povezana sa katastrofom bezakonja, koja se odvija u oblastima koje su proruske snage zauzele 2014, smatra Zelenski.

7.30 -Rezničenko: U raketiranju Dnjepra 1 poginuo, 5 povređenih

U noćašnjem raketiranju grada Dnjepra jedna osoba je poginula, a pet povređeno, saopštio je načelnik oblasne vojne administracije Valentin Rezničenko.

Naveo je da je oštećeno nekoliko višespratnica, gimnazija, prodavnica i administrativne zgrade, prenosi Interfaks Ukrajina.

Rezničneko je dodao da je Dnjepar gađan raketama "Iskander" i da je uništeno transportno preduzeće, pri čemu su u požaru izgorela 52 autobusa, a 98 oštećeno.

7.20 - Štaudinger: Ima više ratnih huškača

Kandidat na predstojećim predsedničkim izborima u Austriji, proizvođač cipela Hajnrih Štaudinger smatra da Ukrajina i NATO snose suodgovornost za rat u Ukrajini.

Štaudinger, koji je jedan od sedam kandidata koji se nalaze na glasačkom listiću na izborima zakazanim za 9. oktobar, ističe da Ukrajina mora biti spremna na razgovore, jer ni Kijev nije poštovao sporazum iz Minska iz 2015. godine.

 - Neko mora započeti mir, kao i rat - citirao je austrijskog pisca Štefana Cvajga.

Štaudinger je, za televiziju "Puls 24" rekao da smatra da u vezi rata u Ukrajini "ima više ratnih huškača".

 - Tamo gde se događa nepravda, obavezan je otpor - istakao je on dodajući da tako želi da deluje u funkciji predsednika Austrije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Setac

pre 1 godinu

Ako se Ukrauina primi u NATO,obzirom da deo Ukraine postaje deo Rusije,onda moze I cela Ukrajina da postane deo Rusije. A samim tim I NATO moze da udje u Rusku federaciju... Jedna po jedna clanica...bez guranja. Sve ce biti primljene... Cica mica I gotova prica!

Velja

pre 1 godinu

Šta se ne prenese celokupna izjava Denisa PuŠlina, u kojoj govori da su poslednja dva sela pala u ukrajinske ruke i da je grad Liman opkoljen dok se u njemu nalazi 5500 ruskih vojnika. Pušlin u svojoj izjavi nije spomenuo nikakve puteve u rukama DNR(to neko izmišlja bajke). Ako padne Liman, grupacija vojske DNR i ruske vojske kod Bahmuta, Severodonjecka i Lisičanska imaće samo mali koridor da se povuku na istok tako da letošnji napori zauzimanja tih mesta postaju uzaludni a teritorija DNR će se znatno, smanjiti skoro za pola. I ponovo "uništena" baterija HIMARS-a ( 2 lansera), dokle bre, do sada je "uništeno" 86 lansera a ukrajinci su dobili samo 24, pa dosta je bilo smejanja ovakvim izjavama ( uvek kad unište češki rb-70 122mm VBR rusi kazu HIMARS, posto strašno lile jedan na drugi)

DobricLaza

pre 1 godinu

Minsitri G-7 država...Što niste bili tako "dosledni" kada je srpsko KOSOVO - oduzimano Srbiji...?! Napravili ste POVREDU MEĐUNARODNOG PRAVA i POVELJEW UN sa srpskim KOSOVOM...Sada je stvari " same od sebe "odmotavaju"...!! Vi ste UZROK OVOME ŠTO SE DOGAĐA U UKRAJINI...! G-7 prokleti NATO fašisti...

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija