• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2022

22:50

RUSIJA NE ŽELI DA IGRA KAKO ZAPAD SVIRA! Blinken: Moskva nije spremna za smislene razgovore!

Tanjug/AP

Vesti

RUSIJA NE ŽELI DA IGRA KAKO ZAPAD SVIRA! Blinken: Moskva nije spremna za smislene razgovore!

Podeli vest

SAD će razmotriti sva sredstva za unapređenje diplomatskih odnosa sa Rusijom ako vide "otvaranje", ali u ovom trenutku Moskva ne pokazuje znake spremnosti da se uključi u smislene razgovore, izjavio je danas američki državni sekretar Entoni Blinken

- Sve ukazuje na to da je daleko od spremnosti da se uključi u smislenu diplomatiju, predsednik Putin nastavlja da ide u suprotnom smeru - rekao je Blinken na konferenciji za novinare koju je održao sa svojom francuskom koleginicom Katrin Kolonom, preneo je Rojters.

Blinken je istakao da će SAD razmotriti sve načine da unaprede diplomatiju ako vide mogućnost njenog unapređenja na bilo koji način i dodao da Moskva umesto toga "udvostručuje i utrostručuje svoju agresiju".

Ranije ovog meseca, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je u jednom intervjuu da je Rusija voljna da razgovara sa SAD ili sa Turskom o načinima da se okonča rat, ali da još nije dobila bilo kakav ozbiljan predlog za pregovore.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 1 godinu

Kakvi smisleni razgovori kad ovaj govori samo besmislene stvari (a tek njegov šef)

Rade R

pre 1 godinu

A "smisleno" je samo ono što je interes Amerike! Niko drugi ne sme da ima svoje interese! Ceo svet bi morao da igra onako kako Amerika svira i to bi onda bilo "smisleno"! Kakvi licemeri odvratni!

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija