• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/politnavigator

22.10.2022

10:28

"TO BI MOGLA DA BUDE ZAMKA, RUSI NEŠTO SPREMAJU KOD HERSONA..." Ukrajinski politikolog upozorava snage Kijeva, ne verujte u ono što vidite i čujete!

AP/Photo

Vesti

"TO BI MOGLA DA BUDE ZAMKA, RUSI NEŠTO SPREMAJU KOD HERSONA..." Ukrajinski politikolog upozorava snage Kijeva, ne verujte u ono što vidite i čujete!

Podeli vest

Ako se Oružane snage Ruske Federacije prave da beže sa desne obale Dnjepra kod Hersona, onda je moguće da tamo Oružane snage Ukrajine čeka zamka

Ovo je izjavio ukrajinski politikolog Mihail Čapliga u programu internet kanala Znaj 24, prenosi dopisnik PolitNavigatora.

„Uvek sam veoma sumnjičav kada neprijatelj odjednom počne da im govori kako im je loše, da moraju da se povlače, pobegnu, evakuišu ljude i opremu. Grubo rečeno, ako se ništa još nije dogodilo, a neprijatelj već negde "beži", zaključujem da je obrnuto. To znači da se 20.000 vojnika koji se nalaze na desnoj obali Dnjepra odjednom može aktivirati. Ako viču da su preplašeni i da će da pobegnu, to bi mogla biti zamka. A to znači da nešto spremaju na desnoj obali", kaže Čapliga.

On dalje navodi da postoji opasnost da Rusi dignu u vazduh branu Hidroelektrane kod Nove Kahovke, dok u isto vreme "viču da se Ukrajina sprema da izvrši terorističke napade".

"Dakle, ako govorimo o hidroelektrani, to može samo onaj ko je kontroliše. Shodno tome, ako počnu da pričaju takve stvari, onda i sami pripremaju teroristički napad na HE Kahovskaja kako bi nas sprečili da forsiramo obalu", rekao je Čapliga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan1957

pre 1 godinu

Ukrajinski analitičar govori o strategiji a Ukrajinci se ne pitaju ni da li smeju da sipaju gorivo u vozila a da to ne odobre Englezi.

Normalac

pre 1 godinu

Bitno je satreti ruskog agresora, čija je strategija to je nebitno.

Hmm

pre 1 godinu

Druže da nisi ti jedan od ovih modernih sa parade ponosa, da li si svestan da Rusija Kina mi kao i svaka druga država koja neće u NATO ili ne želi da bude poslušan kao Rob Americi ispašta trenutno. Nama se ne piše uopšte dobro ako bi Rusi izgubili.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija