• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

30.10.2022

13:30

KADIROV SMENIO RUSKOG GENERALA?! Lider Čečena poručio i da bi degradirao LAPINA DO REDOVA i sa automatom u rukama POSLAO NA PRVU LINIJU FRONTA!

Vesti

KADIROV SMENIO RUSKOG GENERALA?! Lider Čečena poručio i da bi degradirao LAPINA DO REDOVA i sa automatom u rukama POSLAO NA PRVU LINIJU FRONTA!

Podeli vest

General Aleksandar Lapin, komandant ruske armijske grupe „Centar" tokom specijalne vojne operacije (SVO) u Ukrajini, smenjen je sa te funkcije, objavljeno je na sajtu TV kanala Grozni

TV kanal nije naveo izvor svojih informacija i nije naveo razloge zbog kojih je general Lapin smenjen sa funkcije. Međutim, novinari TV Grozni su podsetili da je generala više puta kritikovao predsednik Čečenske Republike Ramzan Kadirov.

Takođe, informaciju o smenjivanju Lapina potvrdio je i izvor sajta RBK.

Čečenski lider je nazvao Lapina osrednjim i optužio ga da je jer je zbog njega komanda bila prinuđena da povuče trupe iz Krasnog Limana.

- Nije šteta što je Lapin osrednji. I to što ga na vrhu pokrivaju čelnici u Generalštabu. Da se ja pitam, degradirao bih Lapina do redova, lišio ga nagrada i sa automatom u rukama poslao na prvu liniju fronta da krvlju spere svoju sramotu - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija