• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2022

08:53 >> 09:20

PUTIN OTKRIO JEDAN DETALJ, PRONAŠLI SU KRATERE... Evo šta je ekipa Gasproma videla na mestu eksplozije na Severnom toku

Retuers, Beta

Vesti

PUTIN OTKRIO JEDAN DETALJ, PRONAŠLI SU KRATERE... Evo šta je ekipa Gasproma videla na mestu eksplozije na Severnom toku

Podeli vest

Kompanija "Gasprom" pregledala je mesto na kojem je došlo do eksplozije u kojoj su oštećene cevi gasovoda "Severni tok", izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin

- Dobio sam izveštaj (direktora Gasproma Alekseja) Milera da su uradili pregled. Gaspromu je, inače, dozvoljeno da ispita mesta eksplozije - rekao je Putin u ponedeljak uveče.

On je dodao da su pronađena dva kratera - jedan dubok tri metara i jedan dubok pet metara.

Putin je ocenio da je besmisleno optuživati Rusiju da je odgovorna za eksploziju na gasovodima.

Foto: Reuters

Otkriven uzrok eksplozije na "Severnom toku"

Napadi na gasovode "Severni tok 1" i "Severni tok 2" izvedeni su 26. septembra.

Rusko Ministarstvo odbrane optužilo je predstavnike Ratne mornarice Velike Britanije da su učestvovali u planiranju i realizaciji, kako navodi Moskva, "terorističkog napada" u Baltičkom moru 26. septembra, kada su oštećeni gasovodi "Severni tok" i "Severni tok 2", podsećaju RIA Novosti.

Moskva tvrdi da su oni rukovodili i napadom na Sevastopolj uz pomoć dronova, koji je izveden u nedelju ujutru. Velika Britanija je demantovala ruske navode, nazvavši ih "lažnim tvrdnjama epskih razmera".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija