• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/webtribune

16.11.2022

14:24

PLAN ZA TOTALNI SLOM RUSIJE! Amerika će uvući Ruse u KLOPKU, cilj je ONESPOSOBITI odbranu od NUKLEARNIH UDARA, a onda nastupa KATASTROFA!

Printscreen, AP / Photo

Vesti

PLAN ZA TOTALNI SLOM RUSIJE! Amerika će uvući Ruse u KLOPKU, cilj je ONESPOSOBITI odbranu od NUKLEARNIH UDARA, a onda nastupa KATASTROFA!

Podeli vest

Ruski mediji su ranije ove nedelje pisali da Američko ministarstvo odbrane ima plan za „operativni poraz Moskve“

Amerikanci su se oslonili na nenuklearne snage. Među glavnim ciljevima države agresora su, po pravilu, ICBM sistemi, baze nuklearnih podmornica, aerodromi strateške avijacije. Ako napadnuta država nema vremena da uzvrati, većina snaga nuklearnog odvraćanja biće eliminisana, pišu ruski mediji.

Analitičari su skrenuli pažnju na činjenicu, da za sprovođenje takvog scenarija, Pentagonu možda neće biti potrebni udari na ICBM sisteme i nuklearne podmornice. Glavna stvar je iznenaditi Moskvu.

Foto: Pixabay

 

Sjedinjene Države nastoje da opreme vojsku, strateškim nenuklearnim oružjem sa kratkim vremenom leta do cilja, i formalno ne podležu međunarodnim sporazumima sa ograničenjima.

Stručnjaci objašnjavaju, da će zadaci takvog naoružanja uključivati, obezbeđivanje poraza značajnog broja nuklearnih snaga Ruske Federacije, pre nego što vrhovni komandant donese odluku o uzvratnom udaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
regler

pre 1 godinu

smo budala moze da napise ovakav tekst . .a jos veca budala da ga objavi ..

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Hahahaha... Ma, da, kako da ne, baš će biti onako kako pišu Zapadni antiruski mediji a što redovno prenosi odnedavno antiruski ,,Informer'' .

milan lala

pre 1 godinu

Sto je babi milo to joj se i snilo . A zar Rusi vec sad nemaju rakete koje ameri nemogu zaustaviti ? Zar Rusi nemogu vec sad iznenaditi sa tim raketama amere . Ameri nemaju takve rakete . Pre bi se reklo da Rusi mogu iznenaditi amere nego ameri Ruse jer ameri za to nemaju oruzije . Jeftino spinovanje posrnulog hegemona .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija