• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.11.2022

07:20

PUTINOVA STRATEGIJA "TRI ZIME"! Ekspert objasnio, Rusija je promenila taktiku, sada ne žuri, čeka nešto drugo - rasplet rata počeće na jednoj dalekoj adresi?!

Ilustracija

Vesti

PUTINOVA STRATEGIJA "TRI ZIME"! Ekspert objasnio, Rusija je promenila taktiku, sada ne žuri, čeka nešto drugo - rasplet rata počeće na jednoj dalekoj adresi?!

Podeli vest

Lider Kremlja Vladimir Putin nada se pobedi Donalda Trampa na predsedničkim izborima u SAD 2024. godine i ide na dugoročnu strategiju u Ukrajini, izjavio je poznati ukrajinski novinar i TV voditelj političkih emisija Savik Šuster

 

- Mislim da je zima posle izbora u Sjedinjenim Državama 2024. veoma važna. Mislim da se Putin nada da će Tramp pobediti. Mislim da je Putin pogrešio, ali nema veze. Treba da izdrži do tada - kazao je Šuster u intervjuu novinarki Alesiji Bacman.

Prema rečima Šustera, Putin, dok se nada promenama u Beloj kući, veruje da je ruski vojno-industrijski kompleks sposoban da stvori dovoljan broj granata i tenkova bez visokih tehnologija.

- Potrebna mu je određena količina artiljerije, potrebna mu je određena količina oružja. I potrebno je vreme, jer za dva meseca proizvedu ono što potroše za jedan ili dva dana. Odnosno, treba da poveća proizvodnju - objasnio je Šuster i dodao da je Putin, po njegovom mišljenju, izabrao "dugoročnu" strategiju.

Zato će, kako kaže, "nastaviti da uništava ukrajinsku infrastrukturu i teroriše narod".

- Strategija Rusije je sada drugačija – to su tri zime... Ovaj rat će trajati tri zime - smatra Šuster.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bungi

pre 1 godinu

Predsjednik najveće države na svijetu se uzda u pobjedu predsjednika u nekoj drugoj državi.??? Da li sti vi uopšte normalni.?????

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija