• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

30.11.2022

07:00

PAS UBIO LOVCA, UPUCAO GA KAO ZECA! NE NIJE VIC, KER NIČIM NEIZAZVAN SKOČIO NA KARABIN I... Kobna greška koštala ga glave!

Fotoilustracija/Clipart

Vesti

PAS UBIO LOVCA, UPUCAO GA KAO ZECA! NE NIJE VIC, KER NIČIM NEIZAZVAN SKOČIO NA KARABIN I... Kobna greška koštala ga glave!

Podeli vest

Turskog lovca Ozgura Gevrekoglua (32) slučajno je iz puške ubio njegov pas! Nesvakidašnja tragedija dogodila se u ponedeljak u šumi kod grada Alčama u turskoj provinciji Samsun, gde je Gevrekoglu s prijateljima proveo vikend loveći jarebice.

Kako je saopštila policija, on je ubacivao oružje u prtljažnik automobila kada je njegov pas iznenada skočio na napunjenu sačmaricu i šapom slučajno povukao obarač. Nesrećni lovac pogođen je iz sopstvenog oružja i na mestu poginuo.

Nesrećan slučaj

Lokalni mediji navode da je ubijeni Ozgur bio strastveni lovac, da je skoro svaki vikend provodio u šumama širom Turske i da je sa sobom vodio više treniranih i iskusnih pasa. Međutim, u ponedeljak je napravio kobnu grešku, pa je u gepek automobila spakovao napunjenu i otkočenu pušku, i to uperenu u stomak. U prtljažnik je potom uskočio njegov omiljeni pas, nakon čega je sačmarica opalila. 

- Gevrekoglu je bio pasionirani lovac, ali i veliki ljubitelj lovačkih pasa. Imao ih je nekoliko, svuda su išli sa njim, a na društvenim mrežama je često objavljivao slike iz lova sa svojim ljubimcima. Protekli vikend proveo je u šumama u okolini Alčama u provinciji Samsun, na samom severu Turske, gde je sa prijateljima lovio jarebice i druge ptice. Istraga je pokazala da je njegova smrt bila nesrećan slučaj - rekao je novinarima izvor iz policije.

Ranjenog Gevrekoglua prijatelji su odvezli u bolnicu u Alčamu, ali je nesrećni lovac već bio preminuo. Njegovo beživotno telo potom je prebačeno u glavnu bolnicu u Samsunu, gde će biti urađena obdukcija. Mediji navode da je Gevrekoglu pre samo desetak dana postao otac i da je prijateljima ispričao da zbog roditeljskih obaveza više neće moći toliko vremena da provodi u lovu.

Tragičan kraj

- Trebalo je da to bude lep vikend u prirodi, ali se tragično završio. U ponedeljak ujutro smo se pakovali i spremali da pođemo na put, kada se odjednom čuo strahovit pucanj. Čuo sam Ozgura kako je jauknuo, a onda i video kako pada na zemlju. Čini se da je stavljao pušku u gepek kada je pas uskočio u prtljažnik i šapom slučajno povukao obarač. Da tragedija bude veća, pre desetak dana je dobio dete, koje će sada odrastati bez oca - rekao je turskim medijima jedan od Gevrekogluovih prijatelja, koji je insistirao da ostane anoniman. 

Mediji tvrde da su ga ubili prijatelji

Turski mediji objavili su u utorak da pojedini policajci sumnjaju u zvaničnu verziju Gevrekogluove smrti, jer smatraju da je pas iskorišćen kako bi se prikrilo ubistvo. Oni veruju da je Ozgura namerno ubio neko od njegovih prijatelja, a potom izmislio priču o psu koji je stao na napunjenu sačmaricu. Zvaničnici turske policije, međutim, tvrde da ne postoje dokazi koji ukazuju da smrt lovca nije bila nesrećan slučaj.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17