• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2022

19:23

HOĆE LI NEKO OBUZDATI ZELENSKOG?! Zaharova ZAGRMELA na "NEOTESANOG" lidera Ukrajine - PLAŠE GA SE I NJEGOVI GOSPODARI!

Reuters/Printscreen Twitter/Pixabay/Fotomontaža

Vesti

HOĆE LI NEKO OBUZDATI ZELENSKOG?! Zaharova ZAGRMELA na "NEOTESANOG" lidera Ukrajine - PLAŠE GA SE I NJEGOVI GOSPODARI!

Podeli vest

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da je razgovor američkog i ukrajniskog predesednika Džozefa Bajdena i Volodimira Zelenskog u Vašingtonu dokaz da SAD i Ukrajina ne traže mir, već dalja neprijateljstva

''Da li ste čuli da govore o pregovorima, o bilo kakvoj komunikaciji sa Rusijom? Naravno da ne'', rekla je Zaharova, a prenosi TAS S. Ona je navela da Zelenski i njegovi saveznici govore o Rusiji na samo jedan način.

''Zelenski o našoj zemlji govori neotesano, jer on u principu ne ume drugačije, a čak ni njegovi gospodari se ne usuđuju da govore drugačije'', rekla je Zaharova i dodala da ''Zelenski nema šta da kaže, i jedino što može jeste da bude grub'', izjavila je Zaharova.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski juče je doputovao u Vašington kako bi razgovarao sa američkim kolegom Džozefom Bajdenom. Zelenski je govorio na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD, gde se zahvalio američkim zvaničnicima i narodu na podršci njegovoj zemlji i rekao da će Ukrajina pobediti, ''jer smo ujedinjeni. Ukrajina, Amerika i čitav slobodni svet“.

Predsednik SAD Džozef Bajden je rekao da će Sjedinjene Američke Države Ukrajini pomoći sa dodatnih 1,8 milijardi dolara, koje će obuhvatati odbrambeni raketni sistem Patriot i istakao da se radi o odbrambenoj pomoći, a ne eskaliranju sukoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baka

pre 1 godinu

Vlado, trebalo bi prvo da ti to uradis tvom tati jer si praznoglav!

Miro

pre 1 godinu

Najplaćeniji glumac na svetu će tek da plati cenu svog " performansa zajedno sa režiserima i scenaristima.

Svetovid

pre 1 godinu

Koliko ja vidim ! a vidim veoma dobro i daleko u svesti razuma,da ste i vi isti igrači koji sprovodite veliki reset novog svetskog projekta , i to kao strana koja kao pruža otpor tom svetskom globalističkom projektu -globalizacije.Ako niste u istoj globalističkoj kuhinji ,zašto ne apostrofirate glavne igrače ,koji prave sranje još od nametanja verske izmišljene ideologije: Zelenski je samo globalistički poslušnik ,koji sprovodi projekat na terenu!.Tako da vi gospođo ako niste u tom globalističkom dilu globalizacije,obratite se javnosti sa pravim informacijama ko su nalogodavci stvaranja haosa u cilju stvaranja svetske vlade navodnog spasa ovaca !.

zlatko

pre 1 godinu

Jeli sa Zaharovom plase malu djecu pred spavanje?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija