• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/politnavigator

26.12.2022

09:35

STIŽU MRAČNA I TEŠKA VREMENA! Zelenski najavljuje APOKALIPSU, Rusi će do NOVE GODINE vratiti Ukrajinu u KAMENO DOBA?!

AP/Fotomontaža

Vesti

STIŽU MRAČNA I TEŠKA VREMENA! Zelenski najavljuje APOKALIPSU, Rusi će do NOVE GODINE vratiti Ukrajinu u KAMENO DOBA?!

Podeli vest

Ukrajinci treba da se pripreme za za nove udarima na energetske objekte u poslednjim danima odlazeće godine, rekao je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski

Zelenski je u svom obraćanju izjavio da mrak neće sprečiti Kijev da nanese nove poraze ruskoj vojsci.

„Ostalo je još samo nekoliko dana do nove godine. Moramo biti svesni da će naš neprijatelj pokušati da nam ovo vreme učini mračnim i teškim. Rusija je ove godine izgubila sve, ali gubitke pokušava da nadoknadi likovanjem svojih propagandista posle raketnih napada na našu energetsku infrastrukturu. Znam da nas mrak neće sprečiti da nanesemo okupatoru nove poraze, ali moramo biti spremni na sve scenarije“, rekao je ukrajinski predsednik.

On poziva svoje sunarodnike da ne ignorišu sirene za vazdušnu opasnost i da pronađu najbližu takozvanu „tačku neuništivosti“, kako nazivaju mesta za grejanje u Ukrajini.

„Potražite „tačku neuništivosti“ i zapamtite gde se nalazi. Recite svojim roditeljima kako da pronađu neuništivu tačku ako je potrebno. Više od 5,5 hiljada punktova je već otvoreno širom zemlje“, zaključio je Zelenski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija