• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2022

15:02

RUSI RAZVALJUJU KIJEV PRED NOVU GODINU, IMA MRTVIH! Oglasio se Kličko, čulo se 10 eksplozija, pojavili se strašni snimci! (VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

RUSI RAZVALJUJU KIJEV PRED NOVU GODINU, IMA MRTVIH! Oglasio se Kličko, čulo se 10 eksplozija, pojavili se strašni snimci! (VIDEO)

Podeli vest

Najmanje jedna osoba poginula je danas u ruskom raketnom napadu u Kijevu, u okrugu Solomjan, a tri su ranjene, rekao je gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko

U Solomjanu, jugozapadnom delu Kijeva, najmanje tri žene su prebačene u bolnicu, rekao je Kličko, prenosi Gardijan. Prema rečima zamenika šefa kabineta ukrajinskog predsednika Kirila Timošenka, projektili su pogodili hotel i kuću.

Kličko je rekao da su u ruskim napadima pogođeni i okrug Pečersk i Holosijevsk, u centralnom i zapadnom delu Kijeva. Više oblasti je preventivno isključilo struju pre današnjih ruskih raketnih udara, a pogođeni su i gradovi Hmeljnicki i Zaporožje, kao i Harkovska oblast.

Mediji su prethodno objavili da se danas u Kijevu čulo 10 eksplozija dok je trajalo upozorenje za vazdušnu opasnost širom Ukrajine.

 

 

Stanovnici Kijeva su naveli da su čuli glasne eksplozije nakon što je Rusija počela seriju vazdušnih udara, objavio je Gardijan.Prethodno je upozorenje za vazdušnu opasnost izdato je širom zemlje, a zvaničnici su savetovali stanovništvu da ode u skloništa.

U Kijevu je delovala protivvazdušna odbrana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samo ih vi slusajte

pre 1 godinu

Samo vi slušajte zapad. Biće još mrtvih, nažalost, Svi ste vi za njih, Rusi. Gledaju da vas bude što manje. Paranoja.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija