• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

02.01.2023

14:42

HOROR NA SVADBI! Domaćin zapucao iz pištolja, kada je video šta se dogodilo doživeo infarkt i preminuo!

Vesti

HOROR NA SVADBI! Domaćin zapucao iz pištolja, kada je video šta se dogodilo doživeo infarkt i preminuo!

Podeli vest

Doček Nove godine u južnoj indijskoj državi Karnataka pretvorio se u tragediju kada je domaćin proslave greškom usmrtio jednog od gostiju iz pištolja, a odmah nakon toga preminuo od srčanog udara


Šezdesetsedmogodišnji domaćin iz grada Šivamodja je pripremao pištolj za pucanje u vazduh za proslavu Nove godine, ali oružje je greškom opalilo i na mestu usmrtilo gosta koji je stajao pored, prenosi Bi-Bi-Si.

Šokiran neočekivanom tragedijom koju je prouzrokovao, domaćin je doživeo srčani udar i preminuo.
Pucanje u vazduh tokom proslava ima dugu tradiciju mnogim delovima Indije, ali neretko dovodi do incidenata sa smrtnim ishodom.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija