• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug/Newsweek

04.01.2023

11:08

STIŽE NAPAD IZ DVA PRAVCA?! Zelenski najavio VELIKU OFANZIVU RUSIJE, Putin baca SVE KARTE na sto - SUDBINA KIJEVA VISI O KONCU?!

Reuters/AP/Printscreen twitter/Fotomontaža

Vesti

STIŽE NAPAD IZ DVA PRAVCA?! Zelenski najavio VELIKU OFANZIVU RUSIJE, Putin baca SVE KARTE na sto - SUDBINA KIJEVA VISI O KONCU?!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas je ponovo upozorio da se Rusija sprema da pokrene veliku ofanzivu

"Ne sumnjamo da će Rusija baciti sve karte koje su joj preostale na stolu i prikupiti sve što može da pokuša da preokrene tok rata i barem odloži svoj poraz", rekao je Zelenski u video obraćanju, prenosi Gardijan.

Kako je naveo, potrebno je da se poremeti taj ruski scenario.

"Mi se pripremamo za to. Teroristi moraju izgubiti. Svaki pokušaj njihove nove ofanzive mora da propadne", istakao je Zelenski.

Predstavnik Ministarstva odbrane Ukrajine Andrij Černjak izjavio je za RKB da ukrajinska komanda spremno očekuje novu rusku ofanzivu. 

„Prema procenama ukrajinske vojne obaveštajne službe, Rusi će pokušati da nastave sa izvođenjem ofanzivnih operacija sledeće godine“, rekao je Černjak.

 

On tvrdi da se Ukrajina priprema za napad iz dva pravca.

„Ni na jednom od frontova nisu uspeli da ostvare svoj cilj. Razumeju da gube, ali ne planiraju da okončaju rat. Razmatramo mogućnost da oni istovremeno napadnu sa severa ili istoka“, izjavio je predstavnik ministarstva odbrane Ukrajine.

On je takođe predviđa da je prioritet Rusije zadržavanje kopnenog koridora do Krima i zauzimanje celog regiona Donjecka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 1 godinu

Gospodine zelenski , ti si toliko bolestan , tebi nema leka , vi sa NATO i amerima ste svetski teroristi i tebi injima dolazi crni kraj ..

Dragi

pre 1 godinu

Bez upotrebe nuklearnog naoružanja, Rusija ne može dobiti ovaj rat. Budu li odugovlačili sa upotrebom tog oružja, Ukrajinci i NATO snage će ih proterati i iz Donbasa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija