• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.01.2023

08:12

AMERIKANCI, SPREMITE SE! Snažna oluja RAZARA Kaliforniju, STRAVIČNE POPLAVE širom države, ali to je samo početak - STIŽE PRAVA APOKALIPSA!

AP/Photo

Vesti

AMERIKANCI, SPREMITE SE! Snažna oluja RAZARA Kaliforniju, STRAVIČNE POPLAVE širom države, ali to je samo početak - STIŽE PRAVA APOKALIPSA!

Podeli vest

Velika oluja sa Pacifika donela je jake vetrove, pljuskove i snežnu mećavu u Kaliforniji drugi dan zaredom, zbog čega je nekoliko desetina hiljada građana ostalo bez struje, a putevi su bili poplavljeni i neprohodni zbog oborenog drveća i odrona, javlja danas AP

Od srede su prijavljene najmanje dve žrtve nevremena, jedna je dete na koga je palo drvo i uništilo mobilnu kuću u severnoj Kaliforniji, dok je druga 19-godišnja devojka.

Obim padavina i materijalna šteta je manja nego što su eksperti predviđali uoči početka oluje, a meteorolozi upozoravaju da se očekuje još veće nevreme. Sledeći nalet nevremena se očekuje večeras kasno, zbog čega postoji opasnost da dođe do klizišta i poplava, saopštila je Nacionalna meteo služba SAD.

Najranjivija mesta su ona u kojima je zemlja opustošena nakon letošnjih požara. Zalivska oblast San Franciska, grad Sakramento i okolni regioni se i dalje oporavljaju od velike štete izazvane poplavom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 1 godinu

Jonosfera je cudo, jer njima ne treba rat, pogresna procjena vremana i tko je sa vragom tikve sadio o glavu mu se razbijaju.

Snežana

pre 1 godinu

Oluja "Srboljub" uzvraća udarac ! Udri Srboljube bez milosti , decu našu osveti !

Dara

pre 1 godinu

Rusi ne trebaju da ih napadaju, njih kaznjava dragi Bog za bezbroj zrtava sirom sveta, zena i dece. Kaznjava ih najvise radi dece, nevine dece.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija