• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

08.01.2023

21:29

(VIDEO) LJUDI, ŠTA TO LETI! UKRAJINCI SNIMILI NLO IZNAD KIJEVA, RUSI SRUŠILI JEDAN IZNAD ROSTOVA! Ameri otkrili, onesposobili su nam 10 nuklearnih projektila...

Vesti

(VIDEO) LJUDI, ŠTA TO LETI! UKRAJINCI SNIMILI NLO IZNAD KIJEVA, RUSI SRUŠILI JEDAN IZNAD ROSTOVA! Ameri otkrili, onesposobili su nam 10 nuklearnih projektila...

Podeli vest

Izveštaj naučnika Nacionalne akademije nauka Ukrajine, izazvao je pometnju u naučnoj zajednici. Oni su izjavili, da su primetili neidentifikovane leteće objekte iznad Kijeva, i nemoguće ih je identifikovati "kao poznate prirodne pojave".

Američko izdanje "Skeptical Inquirer" proučilo je izveštaj naučnika, koji su se pozvali na podatke glavne astronomske opservatorije Nacionalne akademije nauka Ukrajine.

Naučnici su nekoliko vrsta neidentifikovanih vazdušnih pojava nazvali „svemirci" - svetleći objekti, svetliji od pozadine neba, kao i „fantomi" - tamni objekti sa kontrastom od 1 do 50 odsto.

U izveštaju ukrajinskih naučnika se navodi, da su zabeleženi letovi „jedne grupe, kao i eskadrile brodova". Objekti su viđeni u troposferi na udaljenosti do 10-12 km. Veličina NLO-a je od 3 do 12 metara.

Naučnici su optuženi za apsurdne i nategnute zaključke.

Da sve bude intigrantnije, u NLO incidentu, koji se dogodio 3. januara, navodno je učestvovala i ruska vojska koja je neidentifikovanu letelicu srušila iznad sela imenom Sultan Sala u okrugu Mjasnikovskom u Rostovskoj oblasti na istoku Rusije.

Guverner Vasilij Golubev tvrdi da je "mali objekat u obliku lopte uočen kako leti na vetru te da je odlučeno da ga se likvidira".

- Pozivam sve da ostanu mirni. Radi naše sigurnosti uključene su sve snage i sredstva. Nebo je prekriveno PVO odbranom  - izjavio je guverner.

Misteriju je dodatno povećao i navodni video incidenta koji prikazuje NLO kako eksplodira na noćnom nebu pošto ga je pogodio nekakav projektil.

 

U maju 2022. godine, američki Kongres je dao čudnu izjavu. Rekli su, da su NLO-i onesposobili 10 američkih nuklearnih projektila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija