• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2023

11:18

SAVETNIK ZELENSKOG PODNEO OSTAVKU, OVA IZJAVA ga je skupo KOŠTALA!

Printskrin Youtube/UATV English

Vesti

SAVETNIK ZELENSKOG PODNEO OSTAVKU, OVA IZJAVA ga je skupo KOŠTALA!

Podeli vest

Savetnik ukrajinskog predsednika Oleksij Arestovič jutros je predao svoju ostavku Volodimiru Zelenskom

 Arestovič je objavio na Fejsbuku da je napisao ostavku i priložio izjavu upućenu šefu kabineta predsednika Andriju Jermaku. 

„Napisao sam ostavku. Želim da dam primer civilizovanog ponašanja: fundamentalna greška, pa ostavka“, objasnio je svoje postupke. 

Podsetimo, Arestovič je 14. januara uveče rekao da je ruska raketa pala na zgradu u Dnjepru nakon što ju je oborila ukrajinska PVO.

To je izazvalo skandal i demanti vojne komande, gde tvrde da je ruska raketa uletela direktno u stambenu zgradu i da nije zalutala.

U početku je Arestovič nastavio da insistira na svojoj verziji, ali je juče rekao da je "napravio ozbiljnu grešku".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gvozden

pre 1 godinu

Bar jedan lik koji ima savest i priznaje istinu, u fasistickom okruzenju fabrifikovanih lazi i Nazi propagande.

nikolaQu

pre 1 godinu

Bio je pošten i mnogo je pričao sa tim novinarem.On je,ranije bio na vojnoj akademiji u vreme SSSR-a. Predlažem da objavite 6.to minutni snimak potpuno sravnjenog sa lica zemlje,pustog grada Marinka,desetak km udaljenog od Donjecka da se vidi užas ovog rata. Snimak se nalazi na You Tube

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija