• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2023

12:34

KREĆE LOV NA "LEOPARDE!" Rusi raspisali NAGRADU za UNIŠTAVANJE TENKOVA, ko prvi RAZBUCA ZAPADNO ORUŽJE dobija PRAVO BOGATSTVO!

AP/Photo

Vesti

KREĆE LOV NA "LEOPARDE!" Rusi raspisali NAGRADU za UNIŠTAVANJE TENKOVA, ko prvi RAZBUCA ZAPADNO ORUŽJE dobija PRAVO BOGATSTVO!

Podeli vest

Ruska kompanija Fores saopštila je da će isplatiti 72.000 dolara u gotovini vojnicima koji prvi unište ili zaplene tenkove zapadne proizvodnje u Ukrajini, a takođe i iznos od 7.200 dolara za svaki takav naredni poduhvat

Kremlj je ranije obećao da će ruske snage uništiti sve zapadne tenkove koji budu dopremljeni u Ukrajinu, prenosi Rojters.

Kompanija sa Urala, koja je angažovana u energetskoj industriji, saopštila je takodje da će isplatiti nagradu od 215.000 dolara za svaki uništeni borbeni avion zapadne proizvodnje, ako oni ikada budu isporučeni Kijevu.

SAD, Nemačka i nekoliko drugih evropskih zemalja spremaju se da pošalju Kijevu desetine modernih borbenih tenkova u narednih nekoliko meseci kako bi pomogli u jačanju vojnog kapaciteta Ukrajine.

Portparol Kremlja je ovu odluku kritikovao kao opasnu eskalaciju i rekao je da će tenkovi "goreti" na linijama fronta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Koliko ste vi para dobili od Harcenka okupatora za ove tekstove?

Sladjan

pre 1 godinu

Za te pare sami Ukrajinci će da svesno daju Rusima tenkove za pare!!!!

Nena

pre 1 godinu

Sad kad krenu NATO placenici da uništavaju NATO oružje..... :))))))))

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija