• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

07.02.2023

09:28

STRAVIČAN MASAKR! Bosanac pobio CELU PORODICU nakon svađe, komšije ZATEKLE MRTVA TELA dece i žene, policija ga STIGLA, ali kasno za...

Reuters

Vesti

STRAVIČAN MASAKR! Bosanac pobio CELU PORODICU nakon svađe, komšije ZATEKLE MRTVA TELA dece i žene, policija ga STIGLA, ali kasno za...

Podeli vest

Državljanin BiH (38) ubio je u nedelju bivšu suprugu i dvoje male dece starosti tri i godinu dana nakon porodične svađe u mestu Overpelt u Belgiji

Lokalni mediji prenose da je nakon ubistva svoje porodice počinio samoubistvo.

Komšije su čule buku iz stana gde živi 38-godišnjakova porodica, nakon čega je jedna komšinica ušla u stan i zatekla tela žene i dece pa pozvala policiju, prenosi Klix. 

Muškarac počinio samoubistvo

Muškarac je pobegao sa mesta zločina, a policija s brojnim patrolama i helikopterom krenula u potragu za njim. Policija ga je pronašla mrtvog kroz manje od pola sata. Telo muškarca pronašli su pored auta u blizini kanala.

Za sada nije poznato kada je ubio suprugu i decu, ali komšije kažu da je policija na lice mesta stigla u 17:45. Iz kancelarije javnog tužioca potvrdili su da se sprovodi istraga u vezi ove porodične tragedije i da je reč o trostrukom ubistvu i samoubistvu. 

Lokalni mediji pišu da je porodica poznata policiji jer su policijski službenici nedavno nekoliko puta došli u njihov stan zbog prijave nasilja u porodici, prenosi Klix.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija