• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

08.02.2023

12:21

PANIKA U RUSKIM REDOVIMA! Kijev skupio VELIKE SNAGE za KONTRANAPAD, šef LUGANSKA progovorio o TEŠKOJ SITUACIJI, ako krenu ka Svatovu...

Reuters/AP

Vesti

PANIKA U RUSKIM REDOVIMA! Kijev skupio VELIKE SNAGE za KONTRANAPAD, šef LUGANSKA progovorio o TEŠKOJ SITUACIJI, ako krenu ka Svatovu...

Podeli vest

Vršilac dužnosti šefa LNR Leonid Pasečnik tvrdi je situacija na liniji dodira sa ukrajinskim snagama u Lugansku veoma teška

On napominje apominjući da je Kijev tamo nakupio dovoljno snaga za kontranapad.

"Situacija je, naravno, veoma komplikovana. I to se ne odnosi samo na Svatovo i Kremenu, već i na Lisičansk, Rubižnoje i Troicke. To su ona velika naselja koja su blizu linije dodira“, rekao je Pasečnik na TV kanalu „Rusija 24“.

„Na našu veliku žalost, neprijatelj tamo akumulira dovoljno rezervi i snaga za kontranapad kako bi vratio izgubljene teritorije. Zbog toga je situacija tamo prilično komplikovana“, rekao je on.

Pasečnik je takođe primetio da se situacija komplikuje stalnim granatiranjem ovih naselja. Vlasti republike pokušavaju da organizuju isporuku sve neophodne humanitarne pomoći za svoje stanovnike, dodao je on.

Ranije ove nedelje, potpukovnik Narodne milicije LNR u penziji Andrej Maročko izneo je tvrdnju da Ukrajina na svatovskom pravcu gubi veliki broj ljudi, kao i da Kijev ne izveštava o pravom broju poginulih na tom delu fronta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbin

pre 1 godinu

PANIKA U RUSIJI... ktresla se gora rodio se miš... ne kazem da Ukrajna ne moze da jos uvek skupi neki broj ljudi... Razumete li... Ukrajna ima sada25 milona stanovnika... Rusija sada 160 milona...6 puta vise... a oruzja vise nego 100 puta... Prirodnih resursa vise nego skoro ceo svet... I PANIKA U RUSIJI... ako samo podignu Avijaciju i lansiraju rakete... od cele ukrajne nece ostati nista...zato... tresla se gora rodio se miš!!!!!!!!!!!

Djordje

pre 1 godinu

Sto se tice"panike u ruskim redovima?! Ne procitah nista o tome pa me interesuje ima li ovaj naslov veze sa tekstom?! I kakva je to "panika" u pitanju?! P.S. jedno pitanje, da li naslov pise jedna osoba,a tekst druga osoba?! Tako mi izgleda!!

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

,,Informerova'' dnevna doza panike u ruskim vojnim redovima.

ratko

pre 1 godinu

da Ruski general bi javno to govorio kako je teska situacija i maltene rekao da ne zna kako bi sacuvali teritoriju da Ukronacisti napadnu ,jel neko ima mozga tu

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17