• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2023

12:42

(VIDEO) "NE ZNAM DA LI ĆU PREŽIVETI!" PORUKA DEČAKA IZ RUŠEVINA TERA SUZE NA OČI! Tinejdžer uspeo da se snimi mobilnim i podeli dramatičan video, sada je sve trka sa vremenom

printsklrin Tviter

Vesti

(VIDEO) "NE ZNAM DA LI ĆU PREŽIVETI!" PORUKA DEČAKA IZ RUŠEVINA TERA SUZE NA OČI! Tinejdžer uspeo da se snimi mobilnim i podeli dramatičan video, sada je sve trka sa vremenom

Podeli vest

Spasilački timovi ulažu i poslednji atom snage u potrazi za preživelima u ruševinama nakon što su jug Turske i Siriju pogodili razorni zemljotresi

Broj poginulih u ovoj katastrofi rapidno raste, a prema poslednjim procenama se popeo na više od 9.500.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sirijskog dečaka koji je završio pod ruševinama nakon razornog zemljotresa. On se snimio mobilnim telefonom i poslao snimak u nadi da će ga spasiti.

"Snimam ovaj video, ne znam da li ću preživeti ili ću umreti. Ako se ovaj video podeli, znači da sam preživeo", rekao je u snimku dečak, preme infomracijama na mrežama, tinejdžer koji je u trenutku udara imao moblni telefon u blizini.

"Ne možete da znate ovaj osećaj ako ovo niste doživeli. Ovo mogu da razumeju samo oni koji su jednom bili ispod ruševina", rekao je dečak na snimku pa dodao kako su u zgradi u kojoj je živeo pre potresa bile još tri-četiri porodice.

Sirijske vlasti još nisu objavile da li su uspele da spasu dečaka ili ne. Mrežama kruže mnoge scene uspešnih spasavanja, a tako je objavljen i snimak dečaka (2) po imenu Muhamet, koji je 44 sata bio pod ruševinama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17