• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

13.02.2023

23:21

I BELA KUĆA O VANZEMALJCIMA, IMALI SU ŠTA DA KAŽU O OBORENIM NLO! Vašington smiruje tenzije, ali... RECITE NAM ŠTA SU SRUŠILI AMERIČKI PILOTI?!

Fotoilustracija/Printskrin

Vesti

I BELA KUĆA O VANZEMALJCIMA, IMALI SU ŠTA DA KAŽU O OBORENIM NLO! Vašington smiruje tenzije, ali... RECITE NAM ŠTA SU SRUŠILI AMERIČKI PILOTI?!

Podeli vest

Da li zbog toga što je javnost u Americi I Kanadi, ali i širom sveta, blago rečeno bila uznemirena vestima iz SAD da su njihovi borbeni avioni poslednjih dana oborili tri NLO, kao i da se ne isključuje mogućnost da je reč o vanzemaljskim letelicama, reagovala je i Bela kuća, koja je ustvrdila da ništa ne ukazuje na to da su oborene vanzemaljske letelice!

Bela kuća saopštila je da ništa ne ukazuje na to da iza serije obaranja neidentifikovanih objekata iznad SAD i Kanade stoje vanzemaljci, preneo je Rojters. 

- Znam da su se postavljala pitanja, neki su bili i zabrinuti zbog ovoga, ali ne, ne postoji ništa što ukazuje na vanzemaljce - rekla je portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer. 

U nedelju, američko ratno vazduhoplovstvo je saopštilo da ne odbacuje mogućnost vanzemaljskog susreta, niti je odbacilo bilo kakvo objašnjenje. 

- Ne smatram da Amerikanci treba da brinu o vaznemaljcima kada je reč o ovim objektima. Tačka - rekao je portparol Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi.

Podsetimo, Šef Severnoamericke komande protivvazdušne i protivraketne odbrane (NORAD) Glen van Herk nije isključio da je letelica oborena proteklih dana u vazdušnom prostoru SAD "možda vanzemaljskog porekla".

Oprezno je ipak dodao da "obaveštajne službe SAD tek treba da donesu konačan zaključak o tom pitanju".

Prethodnih dana su američki borbeni avioni F-22 presreli tri "visinske mete nepoznatog porekla" iznad Aljaske, Kanade i jezera Hjuron.
          
Van Herk je tokom specijalnog brifinga za novinare bio upitan da li je vojska spremna da potpuno odbaci verziju o vanzemaljskom poreklu objekata oborenih u nebu iznad Sjedinjenih Država.
          
Njegov odgovor je bio: "Hvala na pitanju. Ostaviću obaveštajnim i kontraobaveštajnim službama da utvrde o čemu se tu radilo. Lično zasad ne isključujem nijednu verziju".

Da sve bude još misterioznije. Si-En-En je citirao pilote koji su uzleteli da presretnu objekte i koji su naveli da nisu bili u stanju da vizuelnim posmatranjem utvrde gde im se nalaze motori.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija