• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2023

08:10

MOŽE LI PUTIN PROTIV NJEGA?! Stižu JEZIVE pretnje iz KIJEVA, Kličko sanja o NOKAUTIRANJU lidera Rusije, ako ne uspe FIZIČKI - desiće se NA FRONTU?!

Reuters/AP

Vesti

MOŽE LI PUTIN PROTIV NJEGA?! Stižu JEZIVE pretnje iz KIJEVA, Kličko sanja o NOKAUTIRANJU lidera Rusije, ako ne uspe FIZIČKI - desiće se NA FRONTU?!

Podeli vest

Gradonačelnik Kijeva i bivši svetski šampion u boksu, Vitalij Kličko, priznao je da sanja da uđe u ring sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

On je naveo da bi "voleo da nokautira Putina“, ali da je to "samo fantazija".

Kličko je na pitanje novinara Bilda da li bi nokautirao Putina odgovorio: „Naravno da bih voleo da nokautiram Putina, ali to je samo fantazija".

Prema oceni Klička, "Putin trenutno doživljava svoj lični nokaut na frontu", gde se, kako je naveo, ukrajinski vojnici herojski bore i nanose teške poraze ruskoj vojsci.

Gradonačelnik Kijeva je izrazio uverenje da će Ukrajina pobediti u ratu sa Rusijom, ali je istakao da joj je hitno potrebno više oružja, municije i borbenih aviona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbo

pre 1 godinu

Ovoga su mnogo tukli po glavi,a droge su uradile svoje.

Istina

pre 1 godinu

Putin će da pošalje Valujeva da namlati oba brata Kličko zajedno svi u ringu

Rade R

pre 1 godinu

Budala! A izgledao mi je kao da je normalan! Ali tolike godine provesti u nemačkoj, među nacistima i fašistima, nije ni čudo što se i on zarazio tom opakom bolešću!

zora

pre 1 godinu

On bi u ringu da nakautira coveka starijeg dvadeset godina a onda ni se hvalio kako je veliki sportista. Da je inteligencije insistirao bi na prekidu rata ali tada bi morao da se suprostavi DEDI BAJDENU a kako ces protiv onoga ko ti je vec kupio drzavu ogromnim donacijama.

Maganik

pre 1 godinu

Glup, tup kao i svaki bokser. Majušni Kliker od mozga mu se zaturio u glavudži. Ne radi.

dragan75

pre 1 godinu

E CRNI KLICKO PA TI BI KLECAO PRED NJIM O KAKVOJ BORBI I NAKAUTU SANJAS. PA STA TI ZAMISLJAS DA SI ...DVORSKA LUDA ONOG ZABLENTE ZELENSKOG.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija