• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.02.2023

20:03

OLAFE, DOĐI SEBI DOK JOŠ NIJE KASNO! Nemački kancelar na klackalici, pokajao se što je oružje slao Ukrajini?! Ne bi bilo pametno da sa tim napadnu Rusiju

Reuters

Vesti

OLAFE, DOĐI SEBI DOK JOŠ NIJE KASNO! Nemački kancelar na klackalici, pokajao se što je oružje slao Ukrajini?! Ne bi bilo pametno da sa tim napadnu Rusiju

Podeli vest

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da će Zapad nastaviti da podržava Ukrajinu dokle god bude potrebno, ali ne bi bilo "pametno" za Kijev da koristi oružje koje dobije da napadne rusku teritoriju, preneo je Rojters.

U intervjuu za nemački javni servis ZDF, Šolc je rekao da slanje aviona Ukrajini za borbu "trenutno nema logike".

Nemačka je početkom meseca odobrila slanje tenkova "leopard" Ukrajini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Sraman naslov. Sav normalan svet je stao uz Ukrajinu koja je napadnuta. Onaj ko podrzava Rusiju, podrzava i agresiju NATO na Srbiju i nezabisnost Kosova i Metohije, sram vas bilo.

Ja

pre 1 godinu

Valjda Putler treba da dodje sebi. On je izvrsio agresiju na suverenu drzavu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija