• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

26.02.2023

20:11

(VIDEO) DVOJNIK ZELENSKOG PORED BAJDENA, INTERNET GORI! ZAPAD I KIJEV TVRDE DA PUTIN IMA BAR TRI DVOJNIKA! Šta reći, varaju li nas oči, ili...

Printskrin video

Vesti

(VIDEO) DVOJNIK ZELENSKOG PORED BAJDENA, INTERNET GORI! ZAPAD I KIJEV TVRDE DA PUTIN IMA BAR TRI DVOJNIKA! Šta reći, varaju li nas oči, ili...

Podeli vest

Korisnici interneta su u snimku poljskog lista Fakt primetili dvojnika Vladimira Zelenskog tokom sastanka sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom. S druge strane, zapadni mediji, ali i Kijev mesecima tvrde da ruski predsednik Vladimir Putin ima bar tri dvojnika.

Poljsko izdanje Fakt objavilo je na svom Youtube kanalu priču posvećenu poseti američkog lidera Kijevu.

Korisnici interneta su primetili da se na snimku Bajdena kako se penje uz stepenice iznenada pojavio "još jedan Zelenski".

- Zašto nam pokazuju dva Zelenska, upitao je jedan od komentatora.

- Iza dva predsednika je dvojnik Zelenskog, dodao je drugi.

- Mnogo više liči na pravog, odgovorio mu je treći.

- Da li je ovo pravi Bajden - pita jedan komentator.

- Cirkus je u punom jeku, zaključili su komentatori.

 

 

Da stvar bude još interesantnija i zapadni mediji, ali i Kijev mesecima tvrde da ruski predsednik Vladimir Putin ima bar tri dvojnika koji se pojavljuju umesto njega na određenim događajima

Štaviše, Ukrajinci tvrde da pažljivim posmatranjem se može utvrditi po čemu se dvojnici Vladimira Putina razlikuju od pravog Vladimira Putina.

Tako je načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov pre nekoliko meseci ustvrdio da Putin ima dvojnike koji se pojavljuju umesto njega na određenim javnim događajima. 

- Imamo specijaliste za takve stvari. Ja lično nisam stručnjak za Putina, ali mislim da postoje tačno tri dvojnika koje mogu odmah da prepoznam. Verovatno ih ima više - rekao je Budanov.

Kijev tvrdi da je Putinove dvojnike lako prepoznati jer imaju različite navike, različito hodaju i nisu svi iste visine.

Budanov je u julu ove godine rekao da je "dvojnik" Vladimira Putina možda korišcěen za njegov dolazak na samit u Teheranu koji je održan tog meseca.

Dok je ruski lider izgledao "nespretno" dok je silazio niz stepenice svog predsedničkog aviona u Teheranu, ukrajinski izvori su primetili da se kretao neobično brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima. 

Ruski predsednik je izgledao živahno kada je pozdravio goste, pre nego što je skinuo jaknu i popeo se u blindiranu limuzinu. 

Zapad tvrdi, Putin je teško bolestan!

Britanski tabloid The Sun tvrdi kako su procurili špijunski dokumenti iz kojih proizlazi da ruski predsjednik Vladimir Putin ima rani stadij Parkinsonove bolesti i rak gušterače.
Istovremeno, Daily Mirror Ruski, pozivajući se na bivšeg agenta agent FSB, a sada prebega i Britaniju Borisa Karpičkova piše kako  je Putin verovatno teško bolestan, te da su mu preostale najviše tri godine života.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lol

pre 1 godinu

kao i uvek bavite se laznim vestima i senzacionalistickim naslovima.. to mu je telohranitelj, lice, opste poznata stvar... al sta vi "novinarcici" znate o tome.. samo prenesete nesto sto nadjete na netu bez ikakvo znanja o tome ili bilo kakvih informacija... bruka za profesiju.. mada vi i niste profesionalci..

Ja

pre 1 godinu

Boles i rusofilski olos sa dna kace u teorijama zavere. Razlicita boja pantalona, slicna majica, razlicita frizura. Pa bili su na konferenciji zajedno Bajden i Zelenski, ne moze dvojnik i glas imati isti.

Mario

pre 1 godinu

Ma nije to dvojnik,taj tip cuva Zelenskog ide svuda,bio je i u uniformi sa oruzjem dok je Zelenski davao intervjue iz pojedinih delova Kijeva.Ima na internetu gomila klipova sa njim i Zelenskim zajedno.On mu je licna straza eto..

Bane

pre 1 godinu

Gluposti.Nije to nikakav dvojnik nego licni telohranitelj V.Zelenskog.

Goga

pre 1 godinu

Ovome iz Ukrajine ni dvojnik neće pomoći. Trolovanje nacije, da se poveruje da i Rusi rade slično. Ukrajina nestaje pa to ti je...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17