• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/gordonua

28.02.2023

10:32

(VIDEO) SKANDAL PUTINOVOG GENERALA! Izvodio striptiz i pokazao ČIME RASPOLAŽE! Dok DRONOVI uništavaju RUSKE AVIONE, on IMA PREČA POSLA!

Printscreen Telegram

Vesti

(VIDEO) SKANDAL PUTINOVOG GENERALA! Izvodio striptiz i pokazao ČIME RASPOLAŽE! Dok DRONOVI uništavaju RUSKE AVIONE, on IMA PREČA POSLA!

Podeli vest

Telegram kanal VČK-OGPU objavio je 27. februara šokantan video snimak, na kome se vidi kako zamenik glavnokomandujućeg Kopnenih snaga Ruske Federacije, general Aleksandar Matovnikov izvodi striptiz.

Na snimku, koji je završio u posedu „VČK-OGPU“, polugoli Matovnikov počinje da pleše i skida peškir sa kukova, otkrivajući svoje genitalije.

„VČK-OGPU“ i brojni drugi masovni mediji i Telegram kanali izveštavaju da je 57-godišnji Matovnikov, šef operativne grupe kopnenih snaga Oružanih snaga Rusije u Belorusiji, prema njihovom mišljenju, odgovoran za incident na aerodromu u blizini Minska, kada je dron pogodio ruski izviđačkim avion velikog dometa.

Istovremeno, u zvaničnim ruskim vojnim izvorima nije bilo moguće pronaći potvrdu informacije da je general-potpukovnik trenutno u Belorusiji.

 

 

„VČK-OGPU“ ruskog vojskovođu karakteriše kao „vatrenog poznavaoca restorana i žena u Minsku“.

"General Matovnikov voli da odgovornost za donošenje odluka prebaci na svoje podređene oficire. Generala više zanima stvaranje video sadržaja... Imajući to u vidu, incident koji se dogodio na aerodromu u Belorusiji ne bi trebalo da bude iznenađenje“,  kaže se u potpisu videa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija