• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.03.2023

11:50

"KRIMINALNOJ HOBOTNICI OSTALA SAMO GLAVA!" Mandić SIGURAN u POBEDU nad Milom Đukanovićem!

Tanjug

Vesti

"KRIMINALNOJ HOBOTNICI OSTALA SAMO GLAVA!" Mandić SIGURAN u POBEDU nad Milom Đukanovićem!

Podeli vest

Kandidat Demokratskog fronta za predsednica Crne Gore Andrija Mandić poručio je na konvenciji u Budvi da može da pobedi protivkandidata Mila Đukanovića, da mu je cilj da za boljitak zemlje rade svi zajedno, kao i da je kriminalna hobotnica oborena.

- Otkinuti su joj pipci, ali je ostala glava koja je najopasnija. Imam najviše političkog iskustva od svih koji su izazvali Đukanovića. U ovoj borbi sam pokazao da mogu da ga pobedim kao što sam ga pobedio 2020. godine. Ta pobeda znači da mogu da izađem i kažem da smo ga pobedili - rekao je Mandić.

On je na skupu održanom u Mediteranskom sportskom centru u Budvi poručio da politička opcija kojoj pripada nikada nije imala ništa sa Đukanovićem za razliku od, kako je rekao, mnogih drugih.

- Prošli smo jedan trnovit put i dočekali pobedu 30. avgusta. Do tog datuma, mi smo bili opozicija i kao takvi imali odgovornost za nas, naše porodice i onaj deo Crne Gore koji je tražio pobede. Nakon 30. avgusta imamo odgovornost za čitavu Crnu Goru. Mi smo većina u ovoj zemlji - kazao je Mandić.

Put deoba ne postoji, poručio Mandić i istakao da treba pozvati sve čestite ljude, i one koji su nekada iz zabluda glasali DPS, da zajedno budu braća, te da je Crna Gora naša država, “naša zemlja i da u njoj možemo biti srećni samo ako su svi srećni”.

Istakao je i da su kreatori ideje pomirenja sami građani Crne Gore sa kojima je razgovarao u prethodnom periodu i da su zbog te superiorne, kako kaže, ideje prosute mnoge laži u režiji bivšeg režima.

- Danas se u Podgorici sudi bivšem direktoru tajne policije, bivšoj predsednici Vrhovnog suda, predsedniku Privrednog suda, policajcima koji su bili kriminalci... Mehanizam je krenuo u dobrom pravcu, ali da bi brže išao, mi danas moramo da raširimo ruke, a ja sam ruku ispružio. Ajmo, braćo, da zajednički radimo - rekao je Mandić.

Pripadnici manje brojnih naroda su, kako kaže Mandić, bili žrtve kampanje da neko sa ovog političkog spektra radi protiv njih.

- Setite se izbora 1997. godine koji su podelili Crnu Goru. Imamo konkretne dokaze da su nacionalne manjine bile ugrožene od Mila Đukanovića i njegovih policijskih struktura. Setite se 'Lima', 'Orlovog leta'… setite se svega toga. Niko od nas, pogotovo ne Andrija Mandić i naši poslanici, ništa nažao nije učinio manjinskim narodima - objašnjava Mandić.

Cilj mu je, kaže, da svi rade zajedno i da DF ima dobre ideje, te u prilog tome pomenuo EPCG, Železaru i preduzeća u Budvi i Pljevljima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Milo pobeđuje! Mandić nije siguran ni za drugi krug izbora. Dvojica koji idu u drugi krug su Milo (37%) i Jakov Milatović (28%) iz stranke "Evropa sad". Mandić ako dobije 25%, nek se udara nogom u g......

Mesa

pre 1 godinu

Cetnicima Neman mjesta u c.g, ali Srbima pravim ima! Zivjela velika Srbija!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17