• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RT Balkan

07.03.2023

18:05

PROUKRAJINSKA GRUPA IZVELA DIVERZIJU NA SEVERNE TOKOVE? Njujork tajms iznosi nove podatke o krivcima za eksploziju na gasovodu

Reuters

Vesti

PROUKRAJINSKA GRUPA IZVELA DIVERZIJU NA SEVERNE TOKOVE? Njujork tajms iznosi nove podatke o krivcima za eksploziju na gasovodu

Podeli vest

Novi obaveštajni podaci sugerišu da je proukrajinska grupa izvela napad na gasovode Severni tok prošle godine, piše "Njujork tajms" i dodaje da je reč o koraku ka utvrđivanju odgovornosti za sabotažu ruskog gasovoda.

Istovremeno, američki zvaničnici tvrde da nemaju dokaze da su ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ili njegovi najbliži saradnici bili umešani u ovu operaciju.

Međutim, ističe se da ostaje otvorena mogućnost da su napade možda izveli pojedinci povezani sa ukrajinskim vlastima.

Foto: Printskrin

Prema obaveštajnim podacima američkih službi, eksploziv na gasovodima su verovatno postavili iskusni ronioci koji nisu povezani sa vojskom ili specijalnim službama, navodi američki list i napominje da u napadu nisu učestvovali državljani Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Ma nemaju ovi pojma, gasovode Severni tok minirao je PAJA PATAK da bi se osvetio svetu što više nije popularan ... U tom terorističkom poduhvatu pomogli su mu Patar Pan, Ptica trkačica i još neki od nekada najpopularnijih likova.

ZN

pre 1 godinu

C, c, c ... kako da ne. Pa se setili da objave baš posle Šolcove čudne posete Bajdenu i Bajdenove Kijevu. Sada će ukrajinci ponosno da kažu kako su oni glavni teroristi, a nemci da potvrde da su to i oni otkrili u istraživanju. Naravno, ameri peru ruke. A celi svet se zakopčava na leđima. Oni stvarno misle da su svi ljudi idioti. Doduše, možda to mogu da progutaju njihovi sunarodnici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija