• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

07.03.2023

22:09

KADIROV OVO NEĆE PRIHVATITI MIRNO, ČESI SU URADILI NŠTO ŠTO NIKAKO NISU SMELI! Ukraden konj lidera Čečena sa belom zvezdom na čelu!

Vesti

KADIROV OVO NEĆE PRIHVATITI MIRNO, ČESI SU URADILI NŠTO ŠTO NIKAKO NISU SMELI! Ukraden konj lidera Čečena sa belom zvezdom na čelu!

Podeli vest

Iz konjušnice u selu Krabčice na zapadu Češke ukraden je čistokrvni engleski konj Zazou, čija se vrednost procenjuje na oko 18.000 dolara. Konj, navodno, pripada lideru Čečenije Ramzanu Kadirovu, piše češki sajt „Idnes".

- Policija rejona Litomeržice je dobila informaciju o krađi konja iz konjušnice u Krabčici. Krađa se, najverovatnije, dogodila tokom noći između 3. i 4. marta. Po svemu sudeći, nepoznata osoba je karabinom otkinula lanac sa vrata konjušnice i odvela konja plemenitog porekla. Trudimo se svim silama da pronađemo konja kao i osobu koja ga je ukrala - rekla je portparolka policije Pavla Kofrova.

Čistokrvni engleski konj, star 16 godina, ima nepravilnu oznaku u obliku bele zvezde na čelu. Osim toga, zadnji deo desne noge ispod potkolenice je takođe bele boje.

Prema podacima sa češkog sajta, konj pripada Kadirovu. On je zajedno sa drugim konjima deo imovine koju je Češka zamrzla od lidera Čečenije na osnovu međunarodnih sankcija.

Konj je 2012. godine kupljen, imao je uspešnu trkačku karijeru, a zatim je korišćen i za priplod, prenosi Sputnjik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija