• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf

08.03.2023

12:09

HITNO UPOZORENJE AMERIČKE AMBASADE! Stigla preteća poruka NA RUSKOM, građani u STRAHU od EKSPLOZIJE, alarmirana i POLICIJA!

AP/Photo

Vesti

HITNO UPOZORENJE AMERIČKE AMBASADE! Stigla preteća poruka NA RUSKOM, građani u STRAHU od EKSPLOZIJE, alarmirana i POLICIJA!

Podeli vest

Pretnje o mogućem terorističkom napadu na linije dva i šest metroa u Briselu proširile su se društvenim mrežama.

Nakon što su na adresu Evropske komisije stigla dva preteća poruka na ruskom jeziku, službenici su odmah alarmirali policiju kako bi na vreme reagovali i sprečili eventualni napad.

U pomenutom mejlu piše da će se eksplozije dogoditi 8. marta.

Policija je utvrdila da je oba mejla poslao isti muškarac koji je EK prvo kontaktirao 16. februara, a zatim i 3. marta, piše Brussels Times.

"U svetlu kontinuirane agresivne politike EU, ovim pismom vas upozoravam na velike terorističke napade na teritoriji EU", pisalo je u mejlu na ruskom jeziku.

 

 

Belgijski Nacionalni krizni centar je saopštio da pažlivo prate situaciju na terenu.

U međuvremenu se oglasila i američka ambasada koja je izdala hitno upozorenje građanima.

U saopštenju mole građane da izbegavaju gužvu, da se trude da budu neprimetni, kao i da prate lokalne medije i informišu se o svemu na vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

E, to je sigurno Putin postavio bombe! Kakvi odvratni lažljivi tipovi! "Poruka na ruskom"!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija